Wat zijn de voordelen van tarwekiemolie voor het haar?

December 17

Wat zijn de voordelen van tarwekiemolie voor het haar?

Overzicht

Als u wilt helpen omgekeerde deel van de schade u toebrengen aan je haar, de natuur heeft enkele mogelijke oplossingen. Overwegen proberen van een natuurlijke olie zoals zoals tarwekiemen te helpen vervanging van het verloren vocht en eventueel te helpen voorkomen dat toekomstige schade. Tarwekiemolie topisch toe te passen in plaats van het inname van het voor haar haar voordelen. Hebt u een ernstige tarwe of glutenallergie, tarwekiemolie mogelijk niet geschikt voor u.

Verzachtend eigenschappen

Droog haar kan leiden tot splitsing en breken, niet te vergeten frizziness en statische. Uw hoofdhuid scheidt oliën om te hydrateren je haar, maar deze olie heeft de neiging op te bouwen rond de hoofdhuid. Hebt u lang haar, mogen de wortels olieachtige, maar de rest van je haar kan droog en breekbaar. U kunt tarwekiemolie, die uit lange-keten vetzuren die het verzachtend eigenschappen bestaat, droogheid verlichten en zachtheid en vocht toevoegen aan je haar te geven. Het kan worden gebruikt in behandelingen en haar maskers voorwaarde te verzachten uw haar, vooral als u vaak gebruik van warmte of kleurstoffen.

Vitamine E

Tarwekiemolie bevat een matrix van vitaminen, waaronder vitamine E. vitamine E, of tocoferol, staat bekend om de voordelen van de huid en wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid en haren. De site staat dat vitamine E kan potentieel helpen bevorderen huid celvorming. Echter, het is zeer hidratatie, waardoor het een ideale aanvulling aan shampoos en conditioners. De inhoud van de vitamine E houdt ook de olie uit steeds ranzig; waardoor een cosmetische of haar product van de huidzorg de houdbaarheid.

Squaleen

Tarwekiemolie bevat ook een meervoudig onverzadigd vet, squaleen genaamd. Volgens een studie van januari 2009 in "Moleculen," haai lever olie is de rijkste bekende bron van squaleen, maar plantaardige oliën zoals tarwekiemen hebben gevonden om het te bevatten evenals. Squaleen is de belangrijkste component van de huid oppervlakte meervoudig onverzadigde vetten, waardoor het dicht bij de werkelijke olie uw eigen lichaam produceert. Dit soort olie wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de huidcellen en haar, en al wordt gebruikt in cosmetische producten.

B-vitamines

Tarwekiemolie bevat ook een scala aan B-vitaminen: B1, B2, B3 en B6. Hoewel de olie zal niet worden ingeslikt, zijn B-vitaminen gemakkelijk geabsorbeerd door de huid. Ze kunnen helpen om het verkeer op uw hoofdhuid; Sommige bedrijven gebruiken een B-complex te helpen haar dikker. B-vitaminen nodig zijn door de instantie voor cel- en weefseltransplantaties vorming, met name bloed en zenuwcellen. Vitamine B6 speelt ook een rol in de integratie van L-cystine in de haarcellen. Het "Journal of dermatologische Science" in juni 2006 gekenmerkt door een studie die toonde hoe alopecia bij ratten met L-cystine en vitamine B6 suppletie kan worden afgewend.


gerelateerde artikelen