Welke voedingsmiddelen kan ik eten wanneer u op de citroen, Cayenne & peper Detox dieet?

January 10

Welke voedingsmiddelen kan ik eten wanneer u op de citroen, Cayenne & peper Detox dieet?

Het veranderd Beyonce in een slanke en trim Dreamgirl in twee weken, zegt de website Weightlossresources.co.uk, die is waarom het soms aangeduid als de Beyonce-dieet. De citroen en cayennepeper detox dieet is onderdeel van de Master Cleanse, een detox dieet dat beweert te helpen je verliest 20 pond in 10 dagen. Hoewel er een paar verschillende versies van het dieet, sluit het traditionele dieet vast voedsel tijdens het reinigen. Raadpleeg uw arts als u overweegt een vloeibare detox dieet.

De Basis van het dieet

De Master Cleanse, die ook door de naam van de limonade dieet, citroen reinigen of ahornsiroop dieet gaat, bestaat voornamelijk uit een limonade-achtige drank die is een mix van verse citroen of limoen sap, water, ahornsiroop en cayennepeper. U drinken zes tot acht glazen van de citroen drinken samen met een zoutwater spoelen en een kruiden laxerende thee. Het uitgangspunt van het dieet is het spijsverteringsstelsel een onderbreking geven, helpen je lichaam detox en verminderen van hunkeren naar voor ongezond voedsel. Het dieet is bedoeld om te worden gevolgd voor een minimum van 10 dagen.

Ontspannen versie

Terwijl de traditionele cleanse dat u niet eten vast voedsel tijdens de duur van het dieet adviseert, kunt een alternatief u eten van vast voedsel. De ontspannen versie van het reinigen suggereert u drink twee tot drie glazen van de limonade-type in plaats van een van uw maaltijden drinkt. Zij beveelt aan dat u vermijdt verwerkt voedsel, rood vlees, geraffineerd meel, snoepjes, zuivelproducten en koffie bij het doen van de ontspannen versie van het dieet. Wat moet je eten niet is opgegeven, maar de Master Cleanse website suggereert een geheel-foods-Vegetarisch dieet als een meer inclusieve van detox dieet. Dat betekent dat vruchten, groenten, volle granen, bonen, noten en zaden.

Dieet zorgen

Terwijl de ontspannen versie van de citroen en cayennepeper dieet voor een meer evenwichtige inname zorgt, de meeste versies van het dieet zijn zeer laag in calorieën en verstoken van gezondheidsbevorderende voedingsstoffen. Je zal afvallen na het reinigen, maar de meeste van die ponden zijn als gevolg van verliezen in water en spiermassa. Deze soorten diëten kunnen ook verlof je chagrijnig en vermoeid gevoel, en zonder voldoende vezel, kunnen ook leiden tot constipatie. Ze kunnen ook leiden tot voedingstekorten en gevaarlijk zijn voor mensen met chronische medische aandoeningen zoals diabetes of nierziekte.

Eten voor gewichtsverlies en Detox

U hoeft niet te drinken een afgezwakte limonade voor 10 dagen aan je lichaam ontdoen van schadelijke stoffen. Uw nieren en lever bij volledige bedrijfsklare natuurlijk ontgiften van uw lichaam dagelijks. Om je lichaam gezond te houden, zijn natuurlijke ontgiftend vaardigheden verbeteren en afvallen, eet een dieet dat calorie-gecontroleerd, laag in vet, hoog in vezel en vol voedselrijke voedsel zoals fruit, groenten, volkorengranen, magere eiwitten en magere zuivel levensmiddelen.


gerelateerde artikelen