Welke spieren werkt u uit op een elliptische trainer?

December 27

Welke spieren werkt u uit op een elliptische trainer?

Overzicht

Een elliptische machine neemt de kenmerken van een loopband en stap-klimmer en combineert ze bieden een lage impact training. Deze apparaten worden geleverd met verschillende ontwerpen, afhankelijk van de fabrikant en het model. Een gemeenschappelijke component is de verlengde pedalen die u uitvoert op, en dat je voeten altijd blijven in contact met. Sommige elliptische machines hebben ook palen vergelijkbaar zijn met die gebruikt in skiën die werken van het bovenlichaam.

Benen

De quadriceps zijn de spieren waaruit de voorzijde van de dij. Er zijn vier grote spieren opgenomen in de groepering van de quadriceps. Deze deken over de bovenkant van je been uitbreiding en inkrimping. Een elliptische machine moet u druk op de pedalen. Met elke stuwkracht dwingt u de quadriceps Flex te blijven voor het voortbewegen van je lichaam naar voren op de apparatuur. Ook zullen uw hamstrings profiteren als uw trainer een hellingshoek functie heeft; Als niet, gebruikt u de machine in omgekeerde richting. Andere spieren in de benen, zoals gastrocnemius of kalveren, profiteren van de up en motie van een elliptische trainer ook.

Buikspieren

De buikspieren zijn deel van het lichaam van de kern en zorgen voor stabiliteit voor bijna alle posities, zoals staand of zittend. Een sleutel tot een effectieve workout op een elliptische trainer is het ophalen van uw buikspieren strak. Dit staat voor het aanhouden van de spieren naar binnen om te zorgen voor goede houding tijdens het werken je benen zal bijdragen aan de core-Stichting. Contractie is een belangrijk onderdeel van de uitoefening van een spiergroep. Abdominale contractie is een goede manier om verbetering van de doeltreffendheid van de elliptische training en verbeteren spiertonus in uw maag gebied.

Gluteus Maximus

De gluteus maximus spieren doorlopen van de onderrug in de regio van de zijde van de dij. Wanneer het uitwerken op een elliptische machine, moet u het toepassen van kracht op de pedalen. De gluteus maximus wordt uitgebreid wanneer een been naar beneden beweegt en contracten aan de andere een optrekken. Deze beweging zal helpen om te bouwen van kracht in de billen en zorgen voor stabiliteit op de heupen. De gluteus maximus is een grote spiergroep. Grote werkgroepen van de spieren, zoals de billen en de buikspieren, helpt om calorieën te verbranden en de stofwisseling verbeteren.

Bovenlichaam

Modernste ellipstical trainers komen met arm-palen die geeft je een kans om te werken de spieren in je schouders, armen, borst en bovenste terug naar meerdere of mindere mate. Uw triceps worden beschouwd als "duwen" spieren hebben het effect van het activeren van uw borstspieren; en de biceps zijn de "trekken" spieren die uw rhomboids betrekken en andere bovenste rugspieren; vooral als u de machine in omgekeerde richting.


gerelateerde artikelen