Gistovergroei de reden kan zijn die ik ben niet het verliezen van gewicht?

June 7

Gistovergroei de reden kan zijn die ik ben niet het verliezen van gewicht?

Gistovergroei treedt op wanneer Candida albicans, een gist die in uw spijsverteringsstelsel leeft, raakt uit balans met de vriendelijke bacteriën die normaal in toom te houden. Wetenschapper en candida Marjorie Crandall, Ph.D. rapporten van deskundigen dat overmatig gebruik van antibiotica is de belangrijkste oorzaak van candida onbalans, of candidiasis. Antacida, corticosteroïden, oestrogeen, kankertherapie en Afweeronderdrukkers kan echter ook bijdragen. Gist houdt van suiker, en mensen met candidiasis kan vinden het moeilijker om te weerstaan aan koolhydraten en suikerhoudende voedingsmiddelen, waardoor het moeilijker om gewicht te verliezen. Raadpleeg uw arts over een diagnose voor het wijzigen van uw dieet.

Schildklier

Als gist groeit, wordt het invasieve, het creëren van kleine gaatjes in de darmwand. Volgens Carolyn Dean, een arts en natuurgeneeskundige, releases invasieve gist toxines in je bloedbaan via deze gaten, veroorzaken allergische reacties en ontstekingen in je organen en weefsels. Ontsteking die invloed op uw schildklier kan leiden tot uw stofwisseling te vertragen, vermindering van het vermogen van uw lichaam om vet te verbranden en waardoor het moeilijker om gewicht te verliezen.

Effecten

Een van uw lichaam reageert tot ontsteking is het overtollige vocht in een poging om te verdunnen van het effect behouden meldt Dean. Vochtretentie kan resulteren in beide cellulitis en gewichtstoename. Bovendien, bevordert gist begroeiing intestinale gas en opgeblazen gevoel, die duim aan uw taille toevoegen kunt zelfs als je op een caloriearm dieet. Sommige van het bijproduct van gist begroeiing kan ook blokkeren hormonale receptoren, hun vermogen om correct functioneren beïnvloeden en verstoren gewichtsverlies, Dean zegt.

Immuunrespons

De release van afvalproducten uit gist door de gaatjes in je darmen mobiliseert uw immuunsysteem die gaat in actie om te schakelen van de gifstoffen. Een van haar antwoorden, verslagen van Dean, is om cortisol vrij te geven. Dit activeert de vecht-of-flight syndroom, waardoor uw lichaam te hangen aan de vetreserves u te beschermen tegen wat het is geprogrammeerd om te geloven is een noodsituatie die tot hongersnood leiden kan.

Hypoglykemie

Dr. William Shaw onderzoek naar de impact van giftig bijproduct van gist begroeiing. Hij vond dat een van deze bijproducten, wijnsteenzuur, het vermogen van uw lichaam goed voedsel energie halen en bieden voldoende bloedsuiker kan remmen. Het resultaat kan zijn hypoglykemie of lage bloedsuiker, waardoor gevoelens van zwakte en hersenen mist. Mensen met Hypoglykemie mogen gebruik maken van snoepjes eten als een snelle manier om te verzachten deze ongemakkelijke symptomen, die ook nog steeds de cyclus van gist begroeiing en gewicht krijgen.

Overwegingen

Er is veel discussie in de medische gemeenschap over de rol van gist begroeiing in medische aandoeningen. Mayo Clinic blijkt dat er niet sprake is van goede bewijs ter ondersteuning van de diagnose van een Gist-syndroom. Als u een dieet ontworpen om te elimineren van candida overgroei volgen, je kan ervaren symptomatische hulp, maar dit kan worden veroorzaakt door gezonder eten in plaats van de behandeling van candidiasis, volgens de Mayo Clinic.


gerelateerde artikelen