Welke Gym apparatuur de meest vet verbrandt?

October 27

Welke Gym apparatuur de meest vet verbrandt?

Lid worden van een sportschool kan overweldigend voelen zodra u stapsgewijs door de deuren en de schijnbaar eindeloze waaier van fitnessapparatuur enquête. Hoewel elk stuk van materiaal tot een sterk en gezond lichaam bijdragen kan, uw zinnen gezet op de machines die een cardiovasculaire training bieden bent u angstig om gewicht te verliezen. Cardio machines calorieën te verbranden--die is onlosmakelijk verbonden met gewichtsverlies--tegen verschillende tarieven.

Pedaal of uit te voeren voor een snelle Burn

Welke Gym apparatuur de meest vet verbrandt?

Hoewel de intensiteit waarmee u elke cardio machine hoe snel je calorieën je verbrandt dicteert, bieden een stationaire fiets trappen en lopen op een loopband het snelste calorie branden. Gegevens van Harvard Health Publications geeft aan dat een persoon 155-pond ongeveer 391 calorieën verbrandt tijdens een 30 minuten durende stationaire fiets-training in een krachtig tempo en 372 calorieën lopende ter 6 mph voor 30 minuten. De ski machine, een elliptische trainer, een roei-machine en een trap klimmer verbrandt calorieën in een langzamer tempo.

Elke Machine kan een rol spelen in vet verlies

Welke Gym apparatuur de meest vet verbrandt?

Bent u bang om te branden genoeg calorieën om een calorie tekort te bereiken en wat gewicht verliezen, hoeft u niet per se te halen van de machine die de snelste calorieën verbrandt. Als u gezamenlijke of rug pijn hebt, kunnen de gevolgen die u ervaren zult terwijl het lopen op de loopband pijnlijk zijn. In plaats daarvan, kunnen een laag-effect machine zoals de hometrainer of crosstrainer geschikt zijn. Bovendien vinden de lengte van uw training. Bijvoorbeeld, als u kunt alleen uitgevoerd gedurende 15 minuten, maar hebben geen problemen met het gebruik van het roeiapparaat voor 45 minuten, het roeiapparaat kunnen zijn een betere keuze.


gerelateerde artikelen