Het gebruik van Baby wortelen voor SAP

October 10

Het gebruik van Baby wortelen voor SAP

Eten baby wortelen is de keuze van een gezonde snack, en ze zijn een uitstekende bron van vitamine A. U kunt baby wortelen eten recht uit de zak, zet ze in salades of kook ze in kokend water. U kunt ook het maken van SAP van baby wortelen. SAP van baby wortelen breekt de vezel en kan je lichaam om meer van de vitaminen en andere voedingsstoffen absorberen.

Voorbereiding

Baby wortelen groeien niet aan hun verkleinwoordgrootte. Ze zijn afgesneden van de grotere wortelen en zijn meestal het liefste deel van de groente. Baby wortelen nog moeten worden geschild, schoongemaakt en gewassen met koud leidingwater te verwijderen vuil en bestrijdingsmiddelen. Knip alle groene bladeren uit de top en trim de bodem als het is uitgedroogd en verkleurd. Spoel de wortelen voordat ze gaan in de juicer. Baby wortelen zijn over het algemeen 2 duim in lengte, dus extra hakken niet nodig is.

Dikte

Als je een dikke pulp, verwijder de baby wortelen uit de juicer voordat ze volledig worden gemengd. Als de baby wortelsap te dik om te drinken is, voeg wat water toe en roer totdat het vloeibaar genoeg te stromen met een rietje. Meng de baby wortelen langer om te bezuinigen op de pulp en verhoging van de liquiditeit. Voeg water toe tot de baby wortelen die u langer voor een nog eenvoudiger pour hebt gemengd.

Mix en Match

Baby wortelen hebben een zoete smaak, en ze mengen goed in SAP met andere groenten. Je kunt baby wortelen met een combinatie van tomaten, selderij, sla, spinazie, komkommers of elke andere groenten die u wilt verwerken. Baby wortelen kunnen ook worden gemengd met citroenen of limes, waarmee een kick van citrusvruchten. Mengen van baby wortelen en gember is een andere populaire sap recept.

Opslag

Volgens de website van het Museum van de wortel blijft baby wortelsap vers voor 48 uur wanneer het onmiddellijk in een container met een luchtdichte zegel is gekoeld. U kunt SAP van de citroen- of limoensap om te voorkomen dat de baby wortelsap oxiderend. Sla geen baby wortelsap bij kamertemperatuur. Niet baby wortelsap koelen, of drinken van het SAP na 48 uur, kunt u in gevaar brengen van aanbestedende botulisme.


gerelateerde artikelen