Kruiden te vergroten van de doorbloeding in de hoofdhuid

September 22

Kruiden te vergroten van de doorbloeding in de hoofdhuid

Toenemende verkeer op uw hoofdhuid niet alleen stimuleert de haargroei, maar het ook kan verlichten hoofdpijn en voorwaarden van de hoofdhuid huid evenals verbeteren geheugen en mentale functie. U kunt het toepassen van stimulerende kruiden rechtstreeks naar je hoofdhuid in kruiden wast of oliën of verbruiken ze mondeling in een geneeskrachtige infusie. Praat met uw arts alvorens eventuele kruidengeneesmiddelen te gebruiken.

Basilicum

Dit populaire kruid is onderdeel van de stimulerende mint familie en groeit overvloedig in de zomermaanden. Basilicum werkt in op de bloedsomloop in een stimulerend maar zachte manier en is verjonging voor hersenen en hoofdhuid. Basilicum-infusie of SAP met honing voor een proef om duidelijk uw geest en boost geheugenfunctie nemen. Direct toepassen op je hoofdhuid te genezen infecties, beveelt aan "De Yoga van kruiden."

Salie en rozemarijn

Rozemarijn en salie zijn klassieke kruiden met sterke kenmerkende aroma's. Salie is prikkelende. "Biologische lichaam zorg recepten" raadt Verbenon-chemotype rozemarijn voor haar aangename citroenachtig geur. Salie en rozemarijn haren spoelen stimuleert haargroei terwijl dekking van grijze haren. Volgens "The Yoga of Herbs," salie verwijdert emotionele verstoringen en kalmeert de geest.

Calamus Root

Volgens "The Yoga of Herbs," is calamus wortel een klassieke kruid voor de hersenen en het zenuwstelsel, omdat het verkeer aan de hoofdhuid en de hersenen verhoogt. Maar neem het niet intern. In een pasta direct toepassen op uw hoofdhuid te revitaliseren uw hele zenuwstelsel. Een beetje calamus wortel plakken op je voorhoofd zal ook verlichten hoofdpijn. Calamus wortel is gecontra-indiceerd voor iedereen met bloeden stoornissen en giftig is als intern genomen.

Chinese kruiden

Volgens de Ayurvedische geneeskunde, bhringaraj en gotu kola zijn de beste kruiden voor haargroei en mentale functie. Hun oliën rechtstreeks toepassen op uw hoofdhuid om dikke, gezond en glanzend haar. BHRINGARAJ zal kalmeren een rusteloze geest en helpen die u meer solide, slapen terwijl gotu kola ook geheugen en mentale functie ondersteunt.

Brahmi

Brahmi is een Ayurvedisch kruid wiens naam betekent 'het geeft kennis van opperste werkelijkheid', zegt "De Yoga van kruiden." Brahmi thee drinken of eten van verse brahmi bladeren op te bouwen van hersencellen en evenwicht en de geest te concentreren. Brahmi kunnen moeilijk te krijgen buiten India. Dus als u niet kunt vinden, kiezen gotu kola als invaller iets minder krachtig.


gerelateerde artikelen