Peper Jack kaas voeding

January 9

Peper Jack kaas voeding

Peper jack kaas voegt een beetje van kick aan uw quesadilla of fajita-- en zelfs dient als een pittig alternatief voor uw kaas en cracker snacks. Maar peper jack is niet iets wat die je eten wilt om u opvullen. Het niet alleen geladen met calorieën, het zit ook vol met verzadigde vetten en cholesterol.

Details over calorieën

Je krijgt ongeveer 100 tot 110 calorieën per ounce peper jack kaas, afhankelijk van het merk. Maar de meeste van die calorieën--ongeveer 80 van hen--afkomstig uit vet. Dit betekent dat vet bedraagt 72 procent van de totale calorieën in peper jack kaas. De rest van de calorieën komen uit eiwitten; echter, sommige merken leveren een kleine hoeveelheid koolhydraten--ongeveer 1 gram.

De primeur op vet

U hoeft wat vet in uw dieet voor vitamine absorptie, hormoonproductie en vele andere functies. Slechts 20 tot 35 procent van de calorieën die je verbruikt moet echter komen van vet, volgens de richtlijnen van het dieet voor Amerikanen, 2010. Krijg je 9 calorieën van een gram vet, dus 44 tot 78 gram dat alles wat je hebt dagelijks moet als u een 2.000-calorie dieet volgen. Een ounce van peper jack kaas biedt ongeveer 8 gram vet, waarin maar liefst 20 procent van uw vet dagvergoeding, een 2.000-calorie dieet gebaseerd. Plus peper jack is hoog in verzadigd vet. Dit vet niet moet maken om het even welk meer dan 10 procent van je calorieën, omdat veel van het risico factoren die samenhangen met hart-en vaatziekten kan verheffen. Voor een 2.000-calorie dieet, moet je niet meer dan 22 gram verzadigd vet hebben dagelijks-- en krijg je ongeveer 5 gram van 1 ounce voor peper jack.

Overwegen van Cholesterol

Teveel cholesterol in uw dieet kunt verhogen uw low-density-lipoprotein, die is het type cholesterol dat van uw slagaders klompen. De negatieve effecten van dieet cholesterol zijn alleen maar toegenomen als het voedsel dat je eet ook hoog in verzadigd vet is. U weet al dat peper jack kaas hoog in verzadigd vet is, maar het is ook hoog in cholesterol, waardoor het een slechte keuze voor de gezondheid van het hart. Voor elke ounce van peper jack kaas die je eet, krijg je ongeveer 25 tot 30 mg cholesterol, afhankelijk van het merk. Omdat je jezelf tot 300 mg cholesterol per dag, volgens de richtlijnen van het dieet voor Amerikanen, 2010 beperken moet, neemt dat gedeelte van het kleine, 1-ounce van kaas bijna 10 procent van uw uitkering voor de dag.

Eiwit informatie

De bovenkant van de peper jack kaas eten is dat het eiwit biedt. Een 1-ounce portie verstrekt 6 tot en met 7 gram. Je moet 10 tot 35 procent van je calorieën uit eiwit ter ondersteuning van de groei, de functie van de spier en andere biologische processen, volgens de richtlijnen van het dieet voor Amerikanen, 2010. Dit komt neer op 50 tot 175 gram voor een 2.000-calorie dieet. Dus als 2.000 calorieën is normaal voor u, geeft een ounce van peper jack kaas u ongeveer 12 procent van de behoeften van uw eiwit voor de hele dag. Houd enkel uw portie grootte klein is om te voorkomen dat je teveel vet en cholesterol.


gerelateerde artikelen