3 manieren om te behandelen hoofdpijn veroorzaakt door het griepvirus

December 27

Traktatie immuunsysteem verdediging

Sommige hoofdpijn veroorzaakt door een koorts zijn een indicatie dat uw lichaam werkt ter bestrijding van de griepvirus af. Bloedvaten worden vergroot, dat verhoogt de druk in je hoofd. Koorts is van cruciaal belang bij de bestrijding van griep, omdat het virus niet in dergelijke hoge temperaturen repliceren. Meeste koortsen zijn niet gevaarlijk, hoewel zij kunnen het gevoel alsof ze zijn. Voor de behandeling van hoofdpijn gepaard met koorts kun je pijn medicatie paracetamol, of Tylenol en ibuprofen. Zorg ervoor dat u niet aspirine geven aan kinderen of tieners tijdens een koorts, omdat het leiden het dodelijke ziekte Reyes syndroom tot kan. Want er geen remedie voor influenza is, zal de medicatie de symptomen van de hoofdpijn, maar niet het virus uit te roeien. Vermijd gom, ijs en iets met suiker sinds microben voeden met suiker.

Target uw sinussen

Als je hoofdpijn een gevolg van de intense sinus druk veroorzaakt door de sniffles is, zal het afwijken van andere hoofdpijn gepaard met griep omdat u druk en gevoeligheid rond je ogen en neus voelen zullen. Neem contact op met uw arts om ervoor te zorgen dat je hoeft eigenlijk niet een migraine-hoofdpijn, die patiƫnten vaak misdiagnose. Voor sinus hoofdpijn behandelen met aspirine (maar niet in mensen jonger dan 18 jaar omdat zij zich kunnen ontwikkelen de levensbedreigende Reyes syndroom), paracetamol of ibuprofen. Je arts kan ook voorschrijven een decongestivum.

Beteugelen van chronische hoofdpijn

Soms krijgt de immuunrespons schopte in een hogere versnelling tijdens ziekten en triggers chronische hoofdpijn later, zelfs als uw lichaam wordt blootgesteld aan een goedaardige virus. Zorg ervoor dat je je lichaam genoeg tijd om te genezen van de oorspronkelijke infectie. Bedrust, een evenwichtige voeding en veel van vloeistoffen zal helpen het lichaam herstellen, waardoor het minder gevoelig voor minder belangrijke irriterende middelen later wordt. Naast een lichtere belasting zodat genezing tijd, kunnen chronische hoofdpijn ook worden behandeld met anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals aspirine, ibuprofen en naproxen.


gerelateerde artikelen