RV campings in de buurt van Vancouver, BC

February 4

RV campings in de buurt van Vancouver, BC

Vancouver, Brits-Columbia, is gemakkelijk op de ogen. Deze kuststad is gezegend met een eclectische skyline van glazen torens en vintage structuren en aangevuld door azuurblauwe oceaanwater en sneeuw-tipped bergen. Slechts één RV Camping zit binnen de grenzen van Vancouver, North Vancouver of West Vancouver. Meer campings vindt u in de omliggende voorsteden, met gemakkelijk snelweg toegang en/of openbaar vervoer opties, sommige op enkele minuten van Vancouver's dynamische binnenstad kern.

Capilano rivier RV Park--West Vancouver

West Vancouver is waarschijnlijk het best bekend voor de Capilano Suspension Bridge, de voetganger-alleen span die wiggles en schudt met elke stap. Toevoegen aan het drama is de 230-dropvoet naar de onderstaande Capilano-rivier. Twee mijl ten zuiden van die beroemde brug is de Capilano RV Park River (capilanoriverrvpark.com), de dichtstbijzijnde camping naar Vancouver downtown center. Dit park het hele jaar door biedt 205 RV sites evenals 32 alleen-tent campings. Meeste RV sites hebben volledige aansluitingen, maar enkelen hebben slechts 15-amp stroom en water. Tent sites bieden geen diensten. Huisdieren zijn welkom zonder extra kosten. Een gebied van de "doggie walk" is beschikbaar. Voorzieningen zijn seizoensgebonden verwarmd zwembad, het hele jaar door warm bad en gratis draadloos internetservice. Begin uw dag met een beetje oefening op een van de paden die leidt door het park en de Capilano River.

Burnaby Cariboo RV Park en Camping

Hoofd-oosten van de binnenstad op zoek naar de Burnaby Caribou RV Park en Camping (bcrv.com) naast de 400 hectare Burnaby Lake Regional Park. Alle 217 campings zijn verhard en hebben volledige aansluitingen met 30-amp dienst. Het Bureau verkoopt doorvoer passeert voor de Skytrain, de Seabus en de grotere Vancouver bussysteem; het dichtstbijzijnde station is 10 minuten lopen van het hotel. U kunt ook raken het pad lopen/fietsen die fronten de Brunette rivier, waardoor in Vancouver en Oost west New Westminster. Open het hele jaar door, de camping biedt dagelijks en wekelijks tarieven, accepteert goed gedragen huisdieren en heeft zelfs een speciale RV wassen-baai.

RV campings in Surrey

Ten zuiden van het centrum van Vancouver, de stad van Surrey is de thuisbasis van de kornoelje Camping & RV Park (dogwoodcampgrounds.com) ruwweg 18 mijl afstand. Open het hele jaar door, de camping biedt 200 RV sites met volledige of gedeeltelijke aansluitingen en 80 tenting beschikbaar bij warmer weer. Weelderige gazons en veel bomen geven u een rustige, achterland sfeer hoewel het park rechts af de Trans-Canada Highway is. De seizoensgebonden verwarmd zwembad is ook omgeven door groen. Huisdieren zijn welkom met een paar beperkingen van het RAS. De kornoelje store is het jaar geopend. Als u een grotere selectie, vijf minuten rijden naar het winkelcentrum van Guildford. Als gevolg van de statuten van de stad, zijn kampvuren niet toegestaan. Een iets kleinere Surrey-optie is het Tynehead RV kamp (tynehead.com), ongeveer 2 mijl ten zuidoosten van de Trans-Canada Highway. Dit park biedt zowel RV en tent kamperen en heeft zijn eigen minigolfbaan. Een nachtelijke vergoeding betaalt voor huisdieren op dit park het hele jaar door.

RV campings in de buurt van de Amerikaanse grens

De Pacific grens RV Park (pacificborderrvpark.com) is de dichtstbijzijnde camping aan de rand van de Verenigde Staten/Canada. Gelegen ten zuidoosten van White Rock in de buurt van Blaine, is dit full-service park open het hele jaar door. 119 campings hebben volledige aansluitingen met het vliegveld van ofwel 50 - of 30-amp elektrische. Pull-via sites zijn beschikbaar voor het grote tuig. Geen kampeerplaatsen tent worden aangeboden. Faciliteiten omvatten een verwarmd binnenzwembad, bubbelbad, sauna, TV-lounge en aangelegde tuinen. Huisdieren zijn toegestaan met voorafgaande goedkeuring. Een andere optie is het Peace Arch RV Park (peacearchrvpark.ca), ongeveer 6 mijl ten noorden van de grens. Maandelijkse en dagelijkse tarieven worden aangeboden, samen met on-site RV verhuur. Tent kampeerders zijn welkom voor een maximaal verblijf van twee weken. Huisdieren 30 ponden of minder zijn welkom.


gerelateerde artikelen