How to Stop Binge Eating

February 15

How to Stop Binge Eating

De handeling van het overmatig eten is om te consumeren van een grote hoeveelheid voedsel tijdens een korte periode. Typisch, de bingeing voor de menselijke voeding vindt plaats in een particuliere instelling zoals de persoon meestal probeert te verbergen van het gedrag. Vele individuen die binge doen op regelmatige gelegenheden. Dit proces is schadelijk voor het lichaam en de geest. Deze gewoonte te breken kan worden moeilijk maar noodzakelijk om een gezond en gezonde relatie met voeding.

Stap 1

How to Stop Binge Eating

Identificeer uw fuif triggers u kunt gebruiken bij het verbannen van het gedrag. Kijk naar uw patronen. U binge na een stressvolle werkdag, vóór gebeurtenissen waardoor u nerveus of wanneer je eenzaam of bored bent? Ook Opmerking Als er een bepaald soort voedsel, zoals brood, kaas en chocolade, dat begint u bingeing. Door het identificeren van uw triggers, kunt u vermijden of minstens te anticiperen wanneer bent u waarschijnlijk binge, zodat u actie kunt ondernemen.

Stap 2

How to Stop Binge Eating

Elimineer de gemaksproducten van uw voorraadkast en koelkast. Mensen vaakst fuif op gemakkelijk verbruikte items zoals chips, ijs, verpakte koekjes en snoepjes. De snelheid waarmee deze voedingsmiddelen kunnen worden gegeten leent ze voor gemeenschappelijke eetbui voedsel wordt. Bevrijden van uw huis van deze items zal u om te koken wanneer u echt honger bent of op zijn minst de tijd nemen om te maken, een salade of sandwich of consumeren een vrucht of groente, die items niet geassocieerd met binging vereisen.

Stap 3

How to Stop Binge Eating

Eet kleine maaltijden en snacks interval 2 tot 3 uur tijdens de dag om jezelf ervan te weerhouden wordt overdreven hongerig op een bepaald moment. Beperk uw inname van suikers en vetten als deze de neiging om te activeren overeten. In plaats daarvan opt voor volkorengranen, magere eiwitten en gezonde zuivel items om te voldoen aan uw wens om te eten.

Stap 4

How to Stop Binge Eating

Zet de helft van uw maaltijd in een "to-go" box wanneer uit eten gaan, en home met een vriend sturen of op te slaan voor morgen. Vermijden van 'all you can eat' en buffet inrichtingen. Drink water voor en tijdens uw maaltijd en slechts een klein stukje brood eten uit de korf. Vermijd ook bestellen van een voorgerecht, tenzij u zijn vervangen voor uw entree. Heb een soep of een salade samen met uw entree zodat zult u waarschijnlijk niet binge op vleugels, frietjes of andere items die deel van uw maaltijd uitmaken kunnen. Wijn azijn en olijfolie of citroensap gebruiken op uw salade te vermijden vette dressings-- en houd de croutons. Alleen kiezen soepen die Bouillon gebaseerd zijn. Crème op basis soepen zijn hoger in vet en calorieën.

Stap 5

How to Stop Binge Eating

Kies een uur in de avond waarna u bepaalt dat u niet zal eten. U kunt bijvoorbeeld besluiten 20.00 uur is uw Uitschakelingspunt. Houden aan dit schema, en andere dingen te doen in de avond kunt u ontspannen naast het snoepen, zoals breien, lezen, een legpuzzel werken of spelen vinden. Hou je handen bezet in plaats van uw mond. Als een snack in de latere avond u voor een bepaalde gezondheidstoestand of andere zorg hoeft, maken het een dat is een hele korrel, in combinatie met een beetje eiwit, zoals graham crackers met pindakaas.

Stap 6

How to Stop Binge Eating

Streven naar professionele therapie en de hulp van een steungroep als u binge één of meer keer in een maand. Als u dit probleem niet kunt controleren, kunt u lijden aan een eetstoornis die professionele medische hulp nodig. Nadat u het hebt ontvangen, zorg ervoor dat u alle uw therapie sessies bijwonen en houden van een proces-verbaal van uw vooruitgang.

Waarschuwingen

  • Ga niet op een calorie-restrictief dieet zoals dit kan ertoe leiden dat u binge op de lange termijn. Hoewel u kan het opbrengen van de wilskracht te "verhongeren" voor een tijdje, uiteindelijk u zal geven en daardoor kan binge.

Tips

  • Bel een vriend of maak een wandeling als het verlangen naar binge hits. Als u jezelf gedurende 20 minuten of meer afleiden, kan je de wens om binge is verminderd of verdwenen.

gerelateerde artikelen