Het niet dragen oog make-up maakt je gezicht gezond?

August 3

Het niet dragen oog make-up maakt je gezicht gezond?

Het niet dragen oog make-up kunt laten uw gezicht gezonder dan als u kiest voor het dragen van make-up. Au naturel verliet je gezicht en poriën zullen kunnen ademen, en u loopt niet het risico van infectie of irritatie. Echter oog make-up dragen niet noodzakelijkerwijs leidt tot ongezonde huid als goed gedragen, en iedereen moet kunnen genieten van de cosmetische affects van oog make-up, indien gewenst. U kunt veilig oog make-up dragen als je weet dat de risico's van het dragen van oog make-up en hoe ze te laten uw huid gezond te vermijden.

Verlopen oog make-up

Volgens de medische Sanctuary, hebt oog specialisten gekoppeld make-up met eye infecties en andere omstandigheden die schadelijk zijn voor je gezicht. Een studie uitgevoerd door het Koninklijk College van Optometristen vond dat make-up gebruikt verleden de vervaldatum pijnlijke en jeukende waterige ogen in veel gevallen veroorzaakt. Oude make-up kan het fokken van bacteriën, en delen van make-up kan bacteriën te verspreiden.

Niet verwijderen van oog make-up

Terwijl het verwijderen van oog make-up kan een pijn, is het essentieel om ervoor te zorgen dat uw gezicht gezond blijft. Niet verwijderen van oog make-up verhoogt uw risico op ooginfectie en kan leiden tot jeukende, bloed-shot ogen, volgens Bushra S. Khan van The Times of India. Verwijderen van make-up ook ongeveer (vooral in het geval van waterproof make-up) kan leiden tot breuk van de wimpers.

Slapen met oog make-up

Make-up kan leiden tot verstopte poriën, als je niet het goed gebruikt. Dr. Himanshu Mehta, oogarts, schrijft in The Times van India, "Keeping make-up 's nachts klompen poriën. Wanneer de poriën verslikte krijgen, kunnen niet de meibomian klieren die lijn van de oogleden afscheiden lipiden. Meibomian klieren zijn talgklieren die helpen om het oog de traanfilm intact te houden." Toen make-up is's nachts verliet klompen het de meibomian klieren, die tot de vorming van de stal en infectie leiden kunnen. Als u niet schoon uw oog make-up voor het slapen uitgeschakeld, riskeert u permanent kleuring van de binnenste laag van uw oog, dat leiden irritatie tot zal.

Tips

Om ervoor te zorgen dat oog make-up niet tot ongezonde huid leidt, schoon uit uw oog make-up elke nacht. Gebruik een zachte make-up remover, zoals olie of een reinigingsmiddel, en natte een katoenen bal met behulp van een beetje van de oplossing (niet overdreven verzadigen de katoenen bal). Wrijf uw ogen met de katoenen bal in cirkelvormige bewegingen licht totdat de make-up wordt verwijderd. Uw ogen met water nat, en gebruik een zachte hand zeep of baby shampoo te wassen van het gebied. Vermijd trekken aan mascara bij het schoonmaken van je gezicht, omdat dit leiden breuk tot kan. Vermijd harde gezicht schrobt, die mineralen bevatten die krassen op uw huid veroorzaken kunnen.


gerelateerde artikelen