Hoe lang duurt het om te winnen Hamstring flexibiliteit?

April 22

Hoe lang duurt het om te winnen Hamstring flexibiliteit?

De hamstrings zijn een groep van grote spieren terug boven aan de dij. Zij bestaan uit de semimembranosis, de semitendinosis en de spieren van de musculus biceps femoris. Als deze spieren strak worden, kunnen ze gemakkelijk gewond. Het recht uitrekkende programma kan helpen om te voorkomen dat de hamstring trekt of tranen. Voordat u begint een uitrekkende programma, is het belangrijk om te begrijpen hoe te rekken correct om de beste voordeel.

Overwegingen

Als de hamstring spieren strak of zwak, zijn ze gevoeliger voor schade, stelt de American Academy of Orthopaedic chirurgen. Spieren die zwak of strak zijn niet kundig voor steun goed verkeer. Daarnaast kan over-opleiding of onjuiste opleiding maken van het risico van een stam of scheuren nog hoger. Hamstring blessures kunnen weken of maanden om te genezen, en de meest relevante treffer is preventie. Tijd te rekken van de hamstrings, dagelijks, evenals vóór en na het sporten, zal bijdragen tot het verlagen van het risico van een pull of stam.

Tijdsbestek

Er is geen vastgestelde tijdsbestek in termen van hoe lang het duurt om het krijgen van meer flexibiliteit in de hamstrings. Volgens de American Council on Exercise is ieders natuurlijke niveau van flexibiliteit anders. Bovendien, wordt flexibiliteit niet alleen bepaald door door genetica, maar ook door geslacht, leeftijd, lichaamsvorm en niveau van lichamelijke activiteit. Toe te voegen aan dit, hoe meer regelmatig een persoon zich uitstrekt van de snellere flexibiliteit zal verbeteren. ACE raadt stretching voor alle spiergroepen gedurende 30 minuten ten minste drie keer per week voor het meeste voordeel.

Techniek

Ter verbetering van de flexibiliteit als is snel mogelijk, het belangrijk om uit te rekken correct. De Mayo Clinic beveelt het lichaam opwarmen voordat het uitrekken, omdat koude spieren uit te rekken kan verwondingen veroorzaken. Een korte wandeling kunt losmaken van de spieren, mogelijk een warme douche te nemen. Diepe stretching wordt best gedaan na een training wanneer de spieren warm en losse. Wanneer die zich uitstrekt, is het belangrijk niet stuiteren en langzaam, diep adem te nemen om het lichaam te ontspannen. Stukken zijn het effectiefst wanneer gedurende ten minste 30 seconden. Rek de hamstrings of elke andere spier moeten alleen gebeuren op een niveau van pijn-vrij.

Typen

Er zijn vele manieren om te rekken van de hamstrings ter verbetering van de flexibiliteit. Er zijn de rek van de staande, zittende rek en oefeningen die kunnen worden gedaan op de vloer liggen. Als de hamstrings vooral strak zijn, kunnen yoga-riemen of handdoeken worden gebruikt om te verlichten in de rekken. Er zijn vele poses in yoga die werken van de hamstrings. De website "Yoga Journal" suggereert poses inclusief neer hond pose, personeel pose, en liggend grote teen pose om te helpen los te maken van dit gebied. Yoga leert ook deelnemers om te ontspannen van de spieren met behulp van diep middenrif ademhaling. Nieuwe om te ontspannen terwijl zich het uitrekken kan ook helpen om het verkorten van de tijd die nodig is om op te merken veranderingen.

Waarschuwing

Te agressief uitrekken dat gebeurt eigenlijk flexibiliteit kan belemmeren en kan leiden tot tranen, waarschuwt de Nicholas Institute of Sports Medicine en atletische Trauma. Om te helpen om complicaties te vermijden, slechts strekken tot een zachte trekken is voelde en terug uitgeschakeld als het stuk wordt het pijnlijk. Als u na een blessure rekken en geen verbetering wordt gezien in twee tot drie weken, is het belangrijk om medische hulp inroepen, als dit zou kunnen een teken van een ernstige traan zijn.


gerelateerde artikelen