Top 10 hergroei haarproducten

April 21

Top 10 hergroei haarproducten

Slechts een klein percentage van haar verlies behandelingen op het functioneren van de markt. Gelukkig, de consumenten hebben de hulp van de Verenigde Staten Food en Drug Administration, evenals onafhankelijke wetenschappers om hen te helpen in coosing een product dat bij hun inspanningen van haar hergroei helpen kan. Hoewel er slechts twee FDA-goedgekeurde haar verlies behandelingen, hebben anderen aangetoond belofte in klinische proeven.

Propecia is de meest populaire haar verlies behandeling en was de tweede behandeling die is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Dagelijks gebruik van Propecia is eenvoudig op een pil per dag.

Minoxidil was de eerste haar verlies behandeling moet worden goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en is nog steeds een goede inzet voor degenen die omgaan met haar verlies problemen. Dagelijks gebruik van minoxidil is een actueel oplossing toe te passen op de hoofdhuid in de ochtend en in de avond weer.

Nizoral shampoo heeft veel aanhangers onder haar verlies deskundigen, als een 1998 bestuderen die verscheen in Dermatologie toonde gebruik was vergelijkbaar met die van 2 procent minoxidil. Nizoral is beschikbaar in 1 - of 2-procent-oplossingen. Nizoral is meerdere malen per week gebruikt.

Avodart is een ander geneesmiddel dat is gebleken belofte in kleinschalige klinische studies, maar dient nog te worden goedgekeurd door de FDA. Het werkt verglijkbaar als met Propecia, in die zin dat het de vorming van dihydrotestosteron, of DHT verhindert. Sommige studies tonen dat het effectiever dan Propecia in het tegenhouden van DHT. Avodart komt in capsule vorm.

Extreme haren therapie is een item beschikbaar via de Hair Club voor mannen. Het is een vijf-delige haargroei behandeling waarin diverse reinigingsmiddelen en conditioners, een vitaminesupplement en bovenal minoxidil. De reinigingsmiddelen en conditioner gebruikt eenmaal per dag, terwijl de capsules en minoxidil tweemaal daags worden gebruikt.

Provillus is een ander product dat pakketten van een vitaminesupplement met minoxidil ter bevordering van haar hergroei. Het product is beschikbaar voor mannen en vrouwen en de capsules worden tweemaal per dag genomen. De minoxidil is ook twee keer per dag gebruikt.

Xandrox is een ander product met minoxidil, maar heeft verschillende andere ingrediƫnten, zoals Retin-A en Azeleic zuur. Xandrox is gemaakt door Dr. Richard Lee's hergroei kliniek en is ook beschikbaar in hogere concentraties van minoxidil dan kunnen worden gekocht over de toonbank, met inbegrip van een oplossing van 15 procent.

Retin-A is een actueel oplossing die wordt gebruikt om de haargroei te bevorderen. Een van de belangrijkste eigenschappen is zijn vermogen te verhogen van minoxidil absorptie, maar het helpt ook om controle van talg, die de hoeveelheid DHT in de hoofdhuid verminderen zal.

Spironolacton is een Topische behandeling die wordt gebruikt om te voorkomen dat DHT zich te hechten aan de receptoren van de haarfollikel. In tegenstelling tot Propecia verandert het niet het bedrag van DHT geproduceerd in het lichaam. Het is beschikbaar in vloeistof of lotion vormen.

Saw palmetto is de meest populaire van alle kruiden of natuurlijke hergroei haarproducten. Net als Propecia, saw palmetto vermindert DHT en is een populaire behandeling van prostaat problemen. Saw palmetto extract heeft de voorkeur boven saw palmetto berry capsules.


gerelateerde artikelen