De effectiviteit van eiwit Shakes voor massale spiergroei

January 21

De effectiviteit van eiwit Shakes voor massale spiergroei

Eiwit is een van de meest essentiële bouwstenen voor de spieren in je lichaam. Daarom is het cruciaal voor-spiermassa groei verkrijgen van voldoende eiwit in uw dieet. Eiwit shakes zijn populaire supplementen in de wereld van gewicht-opleiding, omdat ze zeer effectief kunnen ter bevordering van de spiergroei. Overleg met een geregistreerde diëtist voordat u uw dagelijkse eiwitinname via een aanvullende schudden verhogen.

Weerstand opleiding

Eiwit shakes produceren de beste resultaten wanneer u ze in combinatie met resistentie opleiding gebruikt. Uw spieren toenemen in massa wanneer uw lichaam spier eiwitsynthese zijn tarief van spier eiwit verdeling overschrijdt. In zijn artikel "Eiwit inname: Effect van Timing" verklaart Jay R. Hoffman, Ph.D., dat het consumeren van de aminozuren in een eiwit shake uw spier eiwit synthese tarief van 150 procent, maar verbruiken van de zelfde shake verhoogt nadat een sessie van het Gewichtheffen verhoogt uw tarief op meer dan 200 procent boven rest. Uw eiwit shake te combineren met een regelmatige workoutprogramma zal helpen u winnen spier de snelste.

Kwaliteit van eiwit

Niet alle eiwit shakes zijn hetzelfde. Oefening voedingsdeskundige Fabio Comana stelt dat verschillende soorten eiwitten krijg een beoordeling op basis van hun samenstelling van eiwitten en hoe verteerbaar zijn. Van de twee meest voorkomende soorten gevonden in eiwit shakes, Wei en caseïne eiwit, is wei-eiwit de hoogste waardering. Het bevat alle van de essentiële aminozuren en veel vertakte-keten aminozuren, en je lichaam kan het verteren van het gemakkelijk. Dit maakt de proteïne van de Wei, een van de meest effectieve vormen van eiwit beschikbaar voor spiergroei.

Eiwit Timing

Hoffman wijst erop dat een meerderheid van het onderzoek met betrekking tot eiwit supplement timing heeft draaide rond post-exercise consumptie. Echter een studie die ten opzichte van eiwit suppletie net voor oefening om eiwit suppletie na oefening vond dat onderwerpen die het supplement duurde voor oefening had een grotere opname van 160 procent van aminozuren in skeletspier in een drie uur durende periode. De combinatie van de aminozuren en koolhydraten in de eiwit shake kan extra aminozuur levering aan uw spieren als gevolg van verhoogde bloedtoevoer veroorzaken tijdens de oefening.

Vermijden van overmaat

Geregistreerde diëtist die Douglas Kalman staat dat de meeste eiwit u moet verbruiken per dag is 1,6 g tot en met 1.7 g per kilogram lichaamsgewicht. Hij merkt ook op dat u waarschijnlijk al een voldoende hoeveelheid eiwit in uw dagelijkse voeding consumeren en niet extra eiwit uit een shake hoeft. Meer eiwitten dan je lichaam kunt consumeren zal ertoe leiden dat u gewoon uitscheiden van de extra aminozuren of opgeslagen in vetcellen. Vraag uw arts wat uw dagelijkse proteïne behoeften zijn en als consumeren een eiwit shake met uw workout zal voor u nuttig zijn.


gerelateerde artikelen