Aërobe oefening aanpassing

October 31

Aërobe oefening aanpassing

Het lichaam ondergaat meerdere aanpassingen wanneer de continu uitoefening van aërobe oefening. Het hart, de longen, de actieve spieren en de bloedsomloop alle ondergaan veranderingen die positief is voor uw gezondheid zijn. Populaire vormen van aërobe oefening omvatten hardlopen, joggen, zwemmen, fietsen en circuit workouts.

Aanpassingen van het hart

Naarmate je verder komt door een regime van aërobe oefening, wordt uw hart begint te functioneren efficiënter. De American College of Sports Medicine meldt dat uw rust hartslag neemt af, en uw rust volume toeneemt beroerte. Je hart wordt efficiënter en heeft een hogere functionele capaciteit zoals het past zich aan aerobe training.

Long aanpassingen

Tijdens aërobe aanpassing verbetert evenals de efficiëntie van uw longen. Respiratoire spieren sterker worden en voorzien in grotere hoeveelheden worden ingeademd en met elke adem uitgeademde lucht. De spieren van het middenrif aanpast zodat haar uithoudingsvermogen en kracht verbetert, wat betekent dat het middenrif consequent aankan continu krachtig ademhaling patronen tijdens het sporten. Hiermee kunt u een normale ademhaling patroon houden voor langere duur tijdens het uitvoeren van aerobic oefeningen. Een studie uitgevoerd door de National Strength and Conditioning Association in 2000 bleek dat na een zes maanden durende aerobe training program, eerder deconditioned mensen hun maximale pulmonaire ventilatie per minuut van 123 liter tot 142l verbeterd, evenals hun gemiddelde rust ademhaling volume van 7l per minuut 6l per minuut daalde. Zo tonen dat continu aërobe oefening verhoogt de efficiëntie van de longen.

Zuurstofopname

De American College of Sports Medicine zegt aërobe oefening verbetert uw maximale zuurstofopname, die meet hoe goed uw lichaam maakt gebruik van zuurstof op cellulair niveau. Wanneer oefenen intensiteit toeneemt, doet uw lichaam nodig vraag naar zuurstofverbruik. Als u met een opleiding regime van aërobe oefening doorgaat, je lichaam zich aanpast aan de eisen van het zuurstof en energie nodig om te functioneren op het verhoogde niveau van lichamelijke inspanning. Maximale zuurstofopname wordt gemeten in milliliter zuurstof geabsorbeerd per kilogram lichaamsgewicht per minuut. De meer zuurstof geabsorbeerd per kilogram per minuut, het efficiënter zijn de cellen van uw lichaam met behulp van de zuurstoftoevoer.

Fysieke Adpatations

Je lichaam begint te hebben gespierde en lichaam samenstelling wijzigingen als goed. De National Strength and Conditioning Association zegt gespierde veranderingen zijn niet zo belangrijk als zij zou zijn als de integratie van weerstand opleiding, maar spierkracht en uithoudingsvermogen in actieve spier verbeteren, en het percentage mager weefsel in het lichaam neemt toe naarmate u beginnen aan te passen aan aerobe training. Voor de behandeling, als uw lichaam aangepast aan uw trainingsintensiteit wordt, kan u beginnen te merken minder belangrijke verbeteringen. Blijft toenemen de intensiteit van uw aërobe oefening--in duur, trainingstype of tarief--zodat voortdurend voor je lichaam om positieve aanpassingen aan aerobe training.


gerelateerde artikelen