Hoe een lint of Sash toevoegen aan een gewone trouwjurk

March 18

Hoe een lint of Sash toevoegen aan een gewone trouwjurk

Van faux steentjes en zijdebloemen, als u wilt vet satijn kleuren of van een bruid iets blauw, bruiloft jurk ceinturen versterken de uitstraling van een gewone trouwjurk in een kwestie van minuten. Deze verwisselbare accessoire lijkt op een oversize lint--plain of verfraaid-- en banden netjes rond de taille van de bruid. Wanneer winkelen voor andere essentiƫle bruids toebehoren, zoals de sluier, handschoenen, sieraden, schoenen en een tiara, houden een trouwjurk sash, ook bekend als een bruids gordel, in het achterhoofd. Dit extra detail voegt iets speciaals toe aan eenvoudig bruidsjurken.

Het kiezen van een sjerp

Stap 1

Het toevoegen van een bruiloft sjerp die past bij de kleuren van de bruiloft of regeling. Bruiden kunnen kiezen een gordel met de bruidsmeisjes jurk kleuren of de kleuren in de bruids boeket te coƶrdineren.

Stap 2

Kies een stijl met glitters of steentjes als aanvulling op de trouwdag sieraden. Deze optie is het beste voor eenvoudige bruiloften met minimale kleuraccenten.

Stap 3

Kies een bruiloft sjerp die van de bruid figuur verbetert. Een bredere riem doet afbreuk aan de heupen, terwijl een smalle riem een slank silhouet definieert.

Stap 4

Probeer de bruiloft jurk sash op in de bruids boutique met het gehele trouwdag ensemble in plaats. De vleugel moet niet de bruids sieraden of haar toebehoren upstage.

Beveiligen van de accessoire

Stap 1

Bepalen hoe veilig de bruiloft jurk sash. Bogen, knopen en draperen zijn populaire opties, volgens gewoon Bridal.

Stap 2

Maak een boog door de raamvleugel centreren boven de navel en brengen de losse eindjes aan de achterkant van de jurk. Maak twee lussen met de stof en draai ze in een boog, zoals koppelverkoop van uw schoenen. Pluis de boog een lus zodat zij gelijkmatig zitten en gecentreerd op de achterkant van de bruid.

Stap 3

Maak een eenvoudige knoop aan de voorkant of achterkant van de jurk van de bruid aan de vleugel op zijn plaats houden. Een paar veiligheidsspelden kunnen nodig zijn om het weefsel veilig te stellen. Laat de staarten van de raamvleugel stromen meer dan een hip of liggen gecentreerd tegen de achterkant van de bruid.

Stap 4

Clip korter ceinturen in plaats met breuken of haken. Zware, rhinestone bedekte of verfraaid bruids ceinturen hebben een gordel-achtig sluiting op de rug waardoor ze zeer eenvoudig toe te voegen aan de trouwjurk.

Waarschuwingen

  • Bruiloft jurk ceinturen worden beschouwd als een accessoire en meestal kosten extra, zelfs wanneer getoond als onderdeel van een bruiloft jurk display.

Tips

  • Als de bruiloft jurk sjerp is gemaakt van zachte, vloeiende weefsel, hebben gestoomde op hetzelfde moment als de bruids toga om te voorkomen dat ongewenste rimpels op de huwelijksdag.

Wat die u nodig hebt

  • Bruiloft jurk sash
  • Veiligheidsspelden

gerelateerde artikelen