De dosering van vitamine C voor depressie

March 24

De dosering van vitamine C voor depressie

Depressie kan beroven mensen van hun energie, hun slaap, hun concentratie en hun geluk. Omdat psychiatrische medicijnen duur zijn en onvoorspelbaar en ongemakkelijk bijwerkingen kunnen hebben, kiezen sommige mensen voor natuurlijke methoden zoals vitamine supplementen. Vitamine C ontslaat depressie bij sommige mensen en is ook relatief veilig en goedkoop. Zich ervan bewust, echter dat weinig mensen depressie succesvol met supplementen alleen behandelen en dat plotseling intrekking van psychiatrische medicijnen kan gevaarlijk zijn.

Ernstige vitamine C deficiëntie

Volgens Daniel Leger, M.D. is een van de meest voorkomende symptomen van scheurbuik depressie. Andere symptomen zijn vermoeidheid, stemmingswisselingen en lethargie. Risicofactoren voor scheurbuik, of een minder ernstig vitamine C-deficiëntie, zijn alcoholisme of drug abuse, anorexia nervosa, ziekte van Crohn en coeliakie. Mensen die eten fad diëten of die vertrouwen op fast food maaltijden met enkele groenten en vruchten worden ook bedreigd.

Als u beschikt over een van deze aandoeningen en depressief gevoel worden, kan suppletie van vitamine C je depressie verlichten.

Milde vitamine C deficiëntie

Zelfs matig lage niveaus van vitamine C zijn gekoppeld aan depressie. Een studie gepubliceerd in januari 2011 de kwestie van de "Amerikaanse Journal of Geriatric Psychiatry" gevonden dat lage niveaus van vitamine C werden gecorreleerd met zowel depressie als hogere sterftecijfers. Terwijl correlatie geen causaliteit creëert, suggereren deze resultaten dat het verstandig is voor oudere mensen om meer citrusvruchten, licht gekookte groene groenten en salades in hun dieet. Als ze niet in staat of niet bereid om te koken, mogelijk een supplement aan te raden.

Vitamine C en Neurotransmitters

Het verband tussen vitamine C deficiëntie en depressie kan worden veroorzaakt door lagere niveau van de neurotransmitter. Volgens een artikel van augustus 2003 in "Voeding Journal", vitamine C werkt samen met het enzym dopamine-bèta-hydroxylase dopamine omzetten in noradrenaline, die een belangrijke rol bij de regulering van stemming speelt.

Stress

Mark Riordan, M.D., specialist op het gebied van Orthomoleculaire geneeskunde, stelt dat 30 procent van de depressieve patiënten die vitamine C supplementen ontvangen zal verbeteren. Omdat dit tempo van verbetering lager dan het niveau dat is geproduceerd door vele placebos is, niet vele studies vinden een significant effect voor deze behandeling. Toch kan het maken een belangrijk verschil voor bepaalde personen, vooral als ze lage niveaus van deze voedingsstof hebben.

Bent u onder stress, blijkt gepubliceerd in de editie van April 1998 van het "Journal of algemene Psychology" uit onderzoek dat u kunt vitamine-C-rijk voedsel of supplementen toevoegen aan uw dieet. Ethische richtsnoeren beletsel opzettelijk toebrengen van nood op mens, maar dierlijke modellen van depressie toont dat dieren onderworpen aan onvermijdelijke elektrische schokken had weefsel niveaus van vitamine C, die tussen tussen 20 en 30 procent onder onbeklemtoonde dieren waren.

Als u beslist te nemen van vitamine C, kan u wilt laten beginnen aan te vullen met tussen 75 en 90 mg vitamine C per dag, het bedrag aanbevolen door Health Canada. Katherine Zeratsky, R.D., L.D., die schrijft voor de website van de Mayo Clinic, beveelt aan dat de hoeveelheid vitamine C verkregen door middel van supplementen mag nooit meer dan 2000 mg. bedragen groter dan deze, diarree, misselijkheid, slapeloosheid en nierstenen produceren kan.

Herinner me, hoewel, uw arts te raadplegen als u experimenteren met grote doses van vitaminen of wilt als de depressie aanhoudt.


gerelateerde artikelen