Free-Weight triceps oefeningen

March 18

Free-Weight triceps oefeningen

Overzicht

De Musculus triceps maakt tweederde van de bovenarm. Voor degenen die willen versterken en vergroten van de omvang van hun armen, free-weight oefeningen het beste spier groei-impuls zal geven. Kies twee of drie bewegingen en doen een tot drie sets van elk voor zes tot 12 herhalingen. Probeer deze oefeningen free-weight toevoegen aan uw oefeningsprogramma te krijgen een goede triceps-training.

Close-Grip Barbell Bench persen

De close-grip bench press fungeert als een massa-gebouw oefening voor de triceps; Het biedt veel weerstand, waardoor de triceps werken in synergie met andere stabiliserende spiergroepen. Neem een nauwe grip, zes tot en met 12 inch tussen je handen, lager het gewicht aan de borst-lijn of net onder en druk er omhoog tot het punt net iets minder dan de elleboog lockout. Je kunt deze oefening op een platte, geneigd of geweigerde bankje. Volgens "3D spieropbouw," de geweigerde variatie neemt de schouders uit het verkeer en zorgt voor de beste hoek voor het richten van alle drie hoofden van de triceps spier.

Dips

Dips lichaamsgewicht richten de triceps op een manier waardoor je spieren te stabiliseren tegen de kracht van de zwaartekracht, volgens "Combat het vet." Als u deze op een apparaat van de duik-bar doen, zorg ervoor dat je je ellebogen in en je lichaam in een rechte en neergaande lijn. Ga niet dieper dan waar uw bovenarmen bereiken van een positie parallel aan de grond of je ellebogen vergrendeld aan de bovenkant, of u krijgt uw triceps een kans om te rusten tussen reps is dit slecht, omdat het vermindert de stress op de doelgroep spier. Gewicht toe te voegen door het bedrijf een halter tussen je voeten of gewogen platen aansluiten met een dip gordel. U kunt ook doen dips tussen twee banken, uw handen gestabiliseerd op een, handpalmen naar terug, en je voeten op de andere.

Lying Triceps Extensions

Ook bekend als "schedel-Brekers," lying triceps extensions halters of een barbell gebruiken. Liggend op een flat of daling bankje, je je ellebogen in en zo stationaire mogelijk als u lagere het gewicht naar je voorhoofd of iets achter het hoofd. Wanneer u de onderste positie bereikt, je armen tot de bovenste positie, net iets minder dan de ellebogen worden vergrendeld uitbreiden

Overhead-extensies

Overhead extensies uitgevoerd op een helling of de straight-backed bank zetten stretch overbelasting op de triceps spier. Volgens de auteurs van de "3D Muscle Building" Jonathan Lawson en Steve Holman produceert stretch overbelasting een aanzienlijke toename van de magere massa. Houd een barbell of dumbbell en houd uw bovenarmen loodrecht op de vloer als het gewicht daalt. Druk het gewicht omhoog, net iets minder dan de ellebogen worden vergrendeld.

Halter smeergeld

Smeergeld toestaan de spier van de triceps te volledig contracteren en het dichtst een isolatie-verkeer mogelijk te maken met vrije gewichten. Om ze goed te doen, door ervoor te zorgen dat u vermijden gebruikend impuls om het gewicht omhoog swing. Met je hand van het niet-werkende gestabiliseerd op een bankje en houd een halter in de hand werken, scherpen uw schouder en elleboog gewrichten als u uw onderarm achterwaarts naar het punt waar de triceps spier volledig contracten verlengen. Doe een volledige set met een arm op en schakel over naar de andere.


gerelateerde artikelen