Koolhydraten aanbevelingen voor diabetische marathonlopers

March 14

Koolhydraten aanbevelingen voor diabetische marathonlopers

Ongeveer 2700 nieuwe gevallen van diabetes zijn elke dag gediagnosticeerd. Van die 2.700 zijn vele individuen atleten of lopers concurreren in marathons en uithoudingsvermogen gebeurtenissen. Typische voeding plannen voor marathons oproep voor grote hoeveelheden koolhydraten en suiker, maar diabetici lijden aan het vermogen van het lichaam te produceren en/of het gebruik van insuline reactie op de stijgende of dalende niveaus van de glucose van het bloed. Echter met een systematisch plan voor koolhydraten tellen vóór en tijdens de training, samen met een plan voor de controle van de bloedsuikerspiegel, kunt een diabetische voltooien een marathon net als iemand anders.

Stap 1

Eet complexe koolhydraten--hele korrels of granen - de avond voor de marathon of een langere training uitvoeren. De complexe koolhydraten leveren energie tijdens het hardlopen.

Stap 2

Beheer de diabetes met een plan tijdens training en wedstrijd. Het gaat hierbij om toezicht en het meten van uw bloedsuikerspiegel vóór, tijdens en na de marathon samen met verschillende koolhydraat bronnen om optimale bloedsuikerspiegel consumeren.

Stap 3

Het consumeren van koolhydraten zoals een bagel-, banaan- of sport bar ongeveer een uur voor de wedstrijd. Focus op kleine presenteren maten om te voorkomen dat een last van de maag.

Stap 4

Controleer uw bloedsuikerspiegel elke 25 tot 30 minuten tijdens de marathon. Naarmate u vermoeid aan het eind van de marathon, je lichaam wellicht onvoorspelbaar insuline veranderingen, maar het constant toezicht zal houden van de niveaus van de glucose van het bloed binnen een redelijk bereik.

Stap 5

Gebruik een insulinepomp aan uw insuline behoeften tijdens de training of racen.

Stap 6

Verschillende koolhydraat bronnen consequent eten tijdens de race. Een algemene vuistregel is 20/20 betekenis verbruikt 10 tot 20 g koolhydraten elke 20 tot 30 minuten. De koolhydraten bronnen kunnen bevatten vruchten snacks, gels, glucose tabbladen of muesli bars.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint een marathon trainingsprogramma.

Tips

  • Experimenteren met verschillende voedingsmiddelen in opleiding en nooit proberen om het even wat nieuw op de race dag.
  • Zodat uw lichaam aan te passen geleidelijk gedurende uw trainingsprogramma met de aanloop naar de marathon.
  • Draag goed uitgeruste schoeisel en kleding tijdens de opleiding en concurreren in de marathon.
  • Luister naar je lichaam en neem extra bloedsuiker lezingen als dit nodig is.

Wat die u nodig hebt

  • Koolhydraat bronnen zoals vruchtensappen, sportdranken, fruit, gels of glucose tabletten
  • Bloed glucose checker
  • Insulinepomp

gerelateerde artikelen