Onderarm tendinitis en Barbell krullen

August 30

Onderarm tendinitis en Barbell krullen

Onderarm tendinitis – ook wel genoemd tendinitis--is de ontsteking, irritatie en zwelling van de pezen in de onderarm. U kunt onderarm tendinitis kan ontwikkelen als u een heleboel barbell krullen uit te in uw gewicht trainingsprogramma voeren. Tendinitis treedt op wanneer een gewonde of ontstoken pees niet goed geneest en begint te verslechteren, waardoor pijn.

Oorzaken

De belangrijkste oorzaak van onderarm tendinitis is overmatig gebruik. Dit kan overmatig gebruik van herhaling of spanning als gevolg van tillen gewichten die te zwaar zijn. Onderarm tendinitis treedt vaak op wanneer de onderarm pees of spier is gescheurd. De scheur maakt zwelling en druk op de pees die tot ontsteking leidt. Een andere oorzaak van een tendinitis is leeftijd. Als het menselijk lichaam leeftijden, de pezen verliezen hun elasticiteit en broos worden. De ontsteking beperkt het vermogen van je pezen glijden soepel in de pols en de onderarm, creëren van pijn en ongemak. Als deze aandoening niet goed geneest, zal het litteken weefsel permanent te verdikken en verlagen uw bereik van de beweging.

Symptomen

Het is belangrijk op te merken dat onderarm tendinitis is anders dan elbow tendinitis, aangezien het alleen van invloed op de spieren in de onderarm. Tekenen en symptomen moet u uitkijken voor inclusief pijn in de top van uw onderarm tijdens en na een barbell curl training, en zwelling en roodheid van uw onderarm. U zult merken dat de pijn van normale spierstijfheid verschilt. Hebt u moeite de onderarm vrij verplaatsen, of het maken van een vuist. Slijpen geluiden zijn ook gemeenschappelijk. Meestal pijn zal ontwikkelen in de nacht, maar naarmate het defect zich ontwikkelt, beleeft u pijn gedurende de dag ook.

Rehab

Wanneer gediagnosticeerd met tendinitis, zal uw arts adviseren anti-inflammatoire medicatie, ijs, compressie en rest. Aangezien zware werk alleen maar de situatie verergeren zal, is het best om te voorkomen dat overdreven zware barbell krullen en andere bovenlichaam gewichtheffen oefeningen. Hier beleeft u sommige spierzwakte waardoor je grip ook. De beste oefeningen gedurende deze tijd zijn strekken, buigen en lichtgewicht krullen. Zorg ervoor dat de gewichten die je gebruikt veel lichter zijn dan wat u normaal zou gebruiken. Langzaam krul het gewicht tot uw schouder. Voor een telling van een pauze en lager het gewicht terug naar de beginpositie. Het is zeer belangrijk om te verlichten in de lichamelijke activiteit.

Let op

Tendinitis is zeer ernstig. Indien niet correct behandeld, kan het leiden tot ernstige chronische pijn en flexibiliteit problemen. U moet altijd uw onderarm rusten als u denkt dat u wellicht tendinitis. Altijd beginnen met kleinere halters en lage herhalingen krantenredacteurs de tendinitis en veroorzaakt meer problemen te voorkomen. Ernstige tendinitis verwondingen vereisen vaak chirurgie. Voorkomen tendinitis verwondingen door altijd warming-up, stretching en uitoefening binnen uw grenzen. Zorg ervoor dat u ten minste 48 uur tussen de trainingen waar uw onderarm in het spel heet, om de spieren en pezen te genezen.


gerelateerde artikelen