Familie dingen te doen in Burlington, NC

July 9

Familie dingen te doen in Burlington, NC

Als een stad die is gebouwd op de houding die verandert van tegenspoed in verkoopkans, Burlington (North Carolina), kenmerken talrijke mogelijkheden voor gezinnen te bloeien. Het is gunstig gelegen op slechts 20 mijl ten oosten van de grotere stad van Greensboro, binnen het bereik van de Appalachen en een drie uur durende rit naar het strand. De stad zelf heeft verschillende parken, attracties en faciliteiten uw familie tijd om aangenaam te maken.

Buitenleven en natuur

De Haw River Trail zou een uitstekende plek om het gezin voor ofwel een peddelen reis langs de rivier of een wandeling langs de rivier. Met veel toegangspunten langs de weg, met inbegrip van de Swepsonville River Park en het natuurgebied van Ford, kunt u genieten van de natuur en de natuur van het parcours. Iseley Farms is een andere mogelijke bestemming verstrekken een plezierige boerderij ervaring. U kunt bezoek en de vele boerderijdieren zoals geiten en schapen aaien, kiezen wat aardbeien in het voorjaar en selecteer gewoon de juiste pompoen in de herfst.

Educatieve ervaringen

Een bezoek aan het slagveld Alamance krijgt u een kijkje in deze belangrijke slag-site van de pre-revolutie-era. U kunt de John Allen House, welke functies 1780s architectuur en meubels, wandelen langs het natuurpad en bekijken van de video-presentatie over de slag van Alamance tour. De gekke Platter is een open op alle leeftijden voor de lol met aardewerk kunstatelier. U kiest uit een stuk van aardewerk, zoals een mok, een plaatje of een figurine, en verf het naar uw eigen smaak. Alle materialen worden geleverd.

Fun Centers

Als uw gezin is er een die gedijen zou in een "Mission Impossible" type instelling, dan wilt u misschien controleren Lazer X The familie Zone. Het biedt een laser tag arena met een doolhof, waardoor het een leuke uitdaging voor kinderen en volwassenen. Voor een meer ontspannen familiespel, heeft The Putt-Putt Fun Center een miniature golfbaan en wekelijkse toernooien. Country Club rijstroken West beschikt over 36 rijstroken van Bowlen, Biljart, arcadespelen, een full-service snackbar, Sjoelen en dart platen. Bumpers zijn beschikbaar voor de beginners en competitie spelen wordt aangeboden voor alle leeftijden.

Parken en recreatie

Stadspark is het middelpunt van de stad park systeem, waardoor 75 hectare aan recreatie. Het is een gebied met een minitrein, vliegtuigen, auto rijdt en een carrousel rijden amusement. Het park beschikt over verschillende picknick schuilplaatsen, speelvelden, speeltuinen en wandelpaden ook. De Maynard Aquatic Center is een het hele jaar door faciliteit met een peuter-zwembad en een full-size zwembad. Het centrum heeft een dak behuizing voor de winter en buiten is in de zomermaanden. Lake Mackintosh Park biedt de Gemeenschap met waterkant activiteiten, zoals vissen, kajakken, zwemmen en varen, samen met greenspace en wandel routes langs de oevers.


gerelateerde artikelen