De beste buikspieroefeningen voor kant

August 4

De beste buikspieroefeningen voor kant

De obliques--de spieren aan de zijkant van de buik--bestaan uit de externe schuine en interne schuine. De hoofdfuncties van deze spieren omvatten de bescherming van de organen, uw rug te draaien en buigen van uw wervelkolom side-to-side. Volgens de American Council on Exercise, zal versterken van uw buikspieren beveiligen uw wervelkolom. U kunt de volgende oefeningen thuis ter versterking van uw obliques.

Zijkant Plank

Kant planken helpen bouwen uithoudingsvermogen en ook versterken de obliques. Liggen aan uw rechterzijde met uw elleboog de grond onder je schouder, uw onderarm plat op de vloer raken. Verlengen je benen met één voet op de andere gestapeld. Druk in de grond met uw rechter elleboog en voet, tillen je benen en romp. Draai uw buik en billen te helpen voorkomen dat uw benen en rug in lijn horizontaal. Houd tot 20 seconden en herhaal aan de linker kant.

Fiets

Liggen op de vloer met uw laag zwart gedrukt in de vloer, en plaats je handen achter je hoofd voor steun. Engage uw buikspieren aan til je schouderbladen ongeveer 1 tot 2 inch van de vloer, terwijl het tegelijkertijd brengen je knieën naar je borst in een hoek van 90 graden. Je rechterbeen rechtzetten terwijl rustig ronddraaiende je bovenlichaam naar links, nemen uw rechter elleboog naar je linker knie. Als u wilt overschakelen van zijden, brengen je linker elleboog richting je rechterknie terwijl je linkerbeen te strekken. Blijven deze trappen ontwerpresolutie herhalingen van 12 tot en met 16. Rusten, en vervolgens uit te voeren tot twee meer sets.

Knie Drops

Tijdens deze oefening kunt u uw obliques aan de controle van de snelheid van de beweging. Ga op uw rug liggen met je knieën gebogen vormen een hoek van 90 graden met je dijen en de romp. Zachtjes drop je knieën naar rechts en heffen ze terug tot het midden en laat vallen hen neer aan de linkerkant. De ontwerpresolutie zo veel herhalingen zoals u comfortabel uitvoeren kunt terwijl het houden van uw schouders op de grond blijven.

Kant halter Crunches

Houd halters langs je lichaam met je handpalmen naar je lichaam en staan rechtop en mager rechts. Uw rechterhand zal halverwege lager langs de zijkant van uw bovenbeen. Ga rechtop staan en blijven dompelen neer aan de rechterkant tot spiervermoeidheid. Herhaal aan de linker kant.


gerelateerde artikelen