Hoe u kunt helpen ouders met kinderen die zijn mentaal uitgedaagd

March 7

Hoe u kunt helpen ouders met kinderen die zijn mentaal uitgedaagd

Kinderen met verstandelijke beperkingen, ook wel bekend als kinderen die mentaal uitgedaagd, wellicht "aanzienlijke problemen in het dagelijks functioneren," zegt de American Academy of pediatrisch en Adolescent Psychiatry. Sommige kinderen met verstandelijke beperkingen kunnen naar school en deelnemen aan sociale activiteiten, terwijl anderen ononderbroken toezicht en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg en ergotherapie verlangen kunnen. Om te helpen ouders met kinderen met verstandelijke beperkingen, beginnen door te praten met hen over hun kind specifieke voorwaarde en behoeften.

Stap 1

Informatie over de aard van de verstandelijke beperkingen. Kinderen met een verstandelijke kunnen gemakkelijk gefrustreerd, ondervindt u aanwijzingen en niet langer hun gevoelens en behoeften verbaal communiceren. Lees over de algemene problematiek van kinderen met een verstandelijke en praat met docenten speciaal onderwijs, counselors en ouders om te leren over de manieren waarop dat de voorwaarde kan manifesteren. Hoe meer je weet over de toestand van het kind, des te beter kun je om de ouders te helpen.

Stap 2

Bieden om de zorg voor het kind dat de ouders enige tijd niet-zorgverlening. Zorg voor een geestelijk gehandicapt kind kan tijdrovend, vertrek weinig tijd voor ouders naar adres hun eigen behoeften en belangen. De gids met Help voor website suggereert dat ouders van kinderen met een verstandelijke sommige van de dagelijkse verzorging van hun kind aan anderen overdragen. Als u eenmaal de behoeften van mentaal uitgedaagd kinderen begrijpt, bieden kinderopvang aan de ouders.

Stap 3

De ouders vinden van de middelen die ze nodig hebben om de zorg voor hun kind te helpen. Met ergotherapie, geestelijke gezondheidszorg counseling en one-on-one tutoring, kinderen met verstandelijke beperkingen kunnen het bereiken van een grotere mate van onafhankelijkheid. Om te helpen ouders met kinderen die mentaal uitgedaagd, door hen onderzoek van deze diensten te helpen.

Stap 4

Pleitbezorger voor mensen met verstandelijke beperkingen. Naast het werken direct met ouders van kinderen die zijn mentaal uitgedaagd, contact op met geestelijke gezondheid en handicap advocacy groepen in uw gemeenschap. Deze groepen werken vaak mythes over verstandelijke beperkingen, wetgeving en onderzoek om kinderen te helpen met mentale retardatie, Fonds scholen en klinieken die gezinnen voorzien van betaalbare diensten te bevorderen. Vrijwilligerswerk met deze groepen kan u helpen om een verschil in de levens van veel ouders en hun kinderen.


gerelateerde artikelen