Maaltijd plannen voor het ABS dieet voor vrouwen

January 10

Maaltijd plannen voor het ABS dieet voor vrouwen

"Het Abs dieet voor vrouwen" is een dieet plan boek geschreven door David Zinczenko, de editor-in-chief van Men's Health magazine. Het dieet is een uitloper van "The Abs Diet," een vergelijkbaar boek en programma ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. In het dieet, Zinczenko raadt een scala aan gezonde vetten eten en regelmatig te oefenen om een vlakke, afgezwakt maag. Praat met uw arts voordat u probeert het dieet programma, vooral als u veterinairrechtelijke voorschriften of verwondingen.

Ontbijt

Terwijl na het Abs dieet voor vrouwen, een ontbijt gevuld met mager eiwit, groenten en fruit te eten. Eiwit zal helpen bouwen mager spierweefsel in plaats van vet in het lichaam. Een ontbijt monster maaltijd bevatten een omelet van eiwit met een kleine hoeveelheid vetarme kaas, paprika en tomaten binnen. Eet de omelet samen met een sneetje brood van de hele korrels met een kleine hoeveelheid boter op de top, indien gewenst.

Lunch

Stick met mager eiwit voor de lunch, zoals Turkije, kip of vis. Maak een salade met spinazie of romaine sla, avocado, appels en gesneden Turkije of kip gesneden. Strooi er een kleine hoeveelheid olijfolie en citroensap op de bovenkant in plaats van de dressing. Verblijf vanaf voedsel dat hoog in verzadigd vet, zoals full-vet zuivelproducten en rood vlees. In plaats daarvan kiezen voor nonfat en laag-vet zuivelproducten, magere eiwitten en plantaardige eiwitbronnen zoals zwarte bonen en kikkererwten.

Diner

Niet ontnemen jezelf tijdens het diner. Geniet van een vulling bord volkoren pasta met een kleine hoeveelheid van tomaat saus en Turkije meatballs voor diner. Meng een kleine hoeveelheid olijfolie in de saus te helpen omega-3 vetzuren toevoegen aan de maaltijd, indien gewenst--olijfolie is een bron van enkelvoudig onverzadigde vetten, dat is een van de 12 Power in het dieet vermelde levensmiddelen.

Snacks

Zinczenko raadt aan om drie kleine, eiwit gevulde snacks tussen de maaltijden eten. Deze snacks kunnen omvatten hardgekookte eieren, appels met pindakaas, yoghurt met noten en fruit besprenkeld in, of hele korrels crackers met plakjes avocado. Eet een snack tussen ontbijt en lunch, een snack tussen lunch en diner en een snack na het diner. Het is mogelijk dat u minder geneigd om te hunkeren dessert als je één voedzame snack na het diner in plaats van een zoete traktatie eet.


gerelateerde artikelen