How to Get Rid van wratten op de hals

April 30

Wratten worden veroorzaakt door een virus. Hoewel ze vaak op aanhangsels zoals de handen en voeten verschijnen, kunt u ze op elk huidoppervlak, met inbegrip van je nek. U moet wenden om over de toonbank behandelingen als uw eerste lijn van verdediging, volgens MedlinePlus. Als deze behandelingen falen, kan uw arts voorschrijven of uitvoeren van geavanceerdere behandelingen te verwijderen hardnekkige wratten.

Stap 1

Raadpleeg uw arts om ervoor te zorgen dat u hebben een wrat en niet een andere gemeenschappelijke huidlaesie genoemd een huid tag. Huid-tags vaak optreden op de hals en wratten kunnen uitzien. Ze zijn anders dan wratten getrakteerd.

Stap 2

Wassen je je nek met milde zeep en warm water. DEP het droog met een schone handdoek.

Stap 3

Houd een warme, natte wassen doek aan uw wrat gedurende 10 tot 15 minuten te verzachten van de bovenste laag van harde, dode huid.

Stap 4

Schaaf weg de bovenste laag van de huid met een puimsteen of emery board om te helpen het geneesmiddel dieper doordringen in uw wrat. Niet schrapen te hard of te diep te voorkomen bloeden en om infecties te voorkomen.

Stap 5

Toepassing van deze laag van de salicylzuur gel die wordt geleverd met uw wrat behandeling kit aan uw wrat, dan bedek het met de wrat verwijderen pad. Koop een wrat remover pad die wordt geleverd vooraf behandeld met salicylzuur als het is handiger en kosteneffectief.

Stap 6

Herhaal het reinigen, schrapen en behandeling van proces over elke 24 uur gedurende enkele weken totdat de wrat is verdwenen.

Wat die u nodig hebt

  • Wassen van de doek
  • Amaril boord of puimsteen
  • Salicylzuur wrat remover pad

gerelateerde artikelen