How to Keep goedaardige Positional Vertigo weg permanent

May 8

Stel dat u bent klaar om te gaan slapen. U draai uw hoofd naar rechts, en plotseling, je het gevoel dat de kamer draait. Je voelt misselijk en onvast. Volgens de Mayo Clinic verwijst goedaardige positional vertigo naar een medische aandoening waarbij je korte periodes van duizeligheid met verschillende hoofd posities. Er zijn specifieke stappen voor het maken van goedaardige positional vertigo definitief verdwijnen.

Stap 1

Ga naar uw arts om een recept voor een antihistaminicum, anticholinergica of kalmerend middel-hypnotic medicatie. Volgens Medline Plus, kunnen deze medicijnen verminderen de spinnen sensaties.

Stap 2

Bezoek uw audiologist (hoorzitting specialist) of ENT arts (oor, neus en keel) te krijgen van de canalith herpositionering procedure uitgevoerd op u. Canaliths zijn deeltjes in je innerlijke oor die kunnen bewegen en beïnvloeden uw semicircular kanalen (binnenoor structuren). De Mayo Clinic stelt dat de herpositionering procedure van canalith bestaat uit verschillende manoeuvres om de deeltjes naar een zak-achtige structuur genaamd de utricle. De oor-vloeistoffen in de utricle zal absorberen de lastige canaliths.

Stap 3

Zitten op een onderzoekende tafel en snel verplaatsen naar een positie van liegen-down. Uw arts zal uw nek ondersteunen en ervoor zorgen dat je hoofd hangt aan de tafel in een hoek van 45 graden. Uw arts zal kijken naar uw ogen voor snelle abnormale bewegingen genoemd nystagmus. Uw ogen zal heen en weer snel verschuiven wanneer u begint met het hebben van een goedaardige positional vertigo-aflevering. Dit standpunt zal worden gehouden gedurende 30 seconden.

Stap 4

Draai uw hoofd 90 graden naar rechts. Houd deze positie gedurende 30 seconden. Rol vervolgens, op uw rechterkant. Uw arts zal uw hoofd manoeuvreren zodat u op de grond zoekt. Houd deze positie gedurende 30 seconden.

Stap 5

Beweeg langzaam in een zittende positie en blijven uw hoofd naar voren buigen voor 30 seconden.

Stap 6

Ga naar uw chirurg en plannen een gracht chirurgie inpluggen als de herpositionering van procedure canalith niet werkt. De chirurg zal een stuk bot gebruiken voor het blokkeren van uw semicircular-kanaal niet reageert op bewegingen van de canalith. U moet niet meer goedaardige positional vertigo ervaren. Volgens de Mayo Clinic is deze operatie 90 procent effectief.

Tips

  • Niet liggen na de herpositionering van de procedure canalith. Zorg ervoor dat uw oor is boven uw schouder.
  • Herhaal de canalith herpositionering procedure talrijke tijden thuis als uw duizeligheid niet verdwijnt. Waarschuw uw arts als uw symptomen niet verdwijnen.

Wat die u nodig hebt

  • Behandeling van tabel
  • Antihistamine medicatie
  • Anticholinergica medicijnen
  • Kalmerend middel-hypnotic medicatie

gerelateerde artikelen