Loopband oefeningen om gewicht te verliezen voor de morbide obesitas

May 9

Loopband oefeningen om gewicht te verliezen voor de morbide obesitas

Wanneer u klaar om gewicht te verliezen bent, wilt u onmiddellijk resultaten zien. Niets kan zijn meer schadelijk is voor uw programma of gevoel van eigenwaarde dan een plateau te raken. Loopbanden bieden mogelijkheden maken van programma's die kunnen worden bijgewerkt, zodat het passen van uw fitnessdoelen.

Let's Get It Started

Wanneer u besluit om te beginnen met een programma van het gewichtsverlies, vergeet niet om langzaam beginnen en realistische doelen voor jezelf stellen. Om de verliezen van een pond van vet moet u een tekort van 3500 calorieën per week. Dit kan komen in de vorm van de vermindering van het voedsel, oefening, of beide. Met behulp van een combinatie van oefening met een afname van de calorieën wordt beschouwd als de beste manier om gewicht te verliezen. (Zie referentie 1) Zodra u begint met het maken van uw programma gebruik F.I.T.T. Dit staat voor frequentie, intensiteit, tijd en type. (Zie referentie 1) Frequentie verwijst naar het aantal dagen u zal werken, intensiteit verwijst naar tempo of snelheid, tijd zal de duur van uw training en type verwijst naar het programma of het cardiovasculaire of weerstand opleiding.

Het is op

Zodra u uw workout begint, gebruikt u de eerste week te vinden uw snelheid met een comfortabele hoeveelheid tijd op de loopband. U kunt vinden dat u zijn alleen in staat om te lopen voor 5 tot tien minuten de eerste dag. Verhoog uw tijd door één minuut op uw volgende uitwerkt. Niet verhogen van uw snelheid of helling totdat u kunt verblijven op de loopband zonder rusten gedurende ten minste vijf en twintig minuten. (Zie referentie 1) Een lage intensiteit, lange duur training, zal u helpen bij het verkrijgen van de spier uithoudingsvermogen tijdens het branden calorieën. (Zie referentie 2) Wanneer u in staat om dit te doen zijn, verhogen van uw snelheid langzaam door niet meer dan één. Voor het voorbeeld als u tijdens het wandelen op een 3.5 gaan niet sneller dan 4.5 op de loopband. U wellicht uw tijd afnemen als u uw snelheid verhogen.

Voorkomen dat uw training krijgen saai

Aan de slag kan niet moeilijk, Logeren gemotiveerd en vastbesloten is iets anders. Nadat u hebt gewerkt uit voor een tijdje, probeert toe te voegen verscheidenheid aan uw programma. Dit zal helpen uw lichaam blijven om calorieën te verbranden terwijl ook het helpen van u te voorkomen dat het bereiken van een plateau. Vergroot uw snelheid gedurende 1 minuut en vervolgens terug te keren naar uw oorspronkelijke snelheid. U kunt dit doen in heel uw uitwerkt evenals het toevoegen van hellingen. Een 45 minuten durende workout bevatten een 5 minuten opwarmen gevolgd door één minuut segmenten van toenemende snelheid, terug te keren naar de oorspronkelijke snelheid, verhoging van de helling en terug te keren naar de oorspronkelijke helling. Dit kan worden herhaald voor meerdere rondes en eindigend met een vijf tot 10 minuten afkoelen naar beneden.

Veilig blijven

Loopband oefeningen om gewicht te verliezen voor de morbide obesitas

Bij het starten van een programma van de oefening moet u een oke krijgen van uw arts. Studietraject langzaam breekt wanneer u wilt. Zorg ervoor dat u ook water om te drinken tijdens je werk uit. Het kan ook helpen om te noteren in uw training in een dagboek, dit kan onder meer tijd, snelheid en hoe je je voelde tijdens en na uw oefensessie. Het gebruik van beelden kan ook helpen u om gemotiveerd te blijven. (Zie referentie 3) Post van oude foto's van jezelf of foto's van wat u wilt bereiken in uw training dagboek of in uw huis waar u hen ziet. Dit zal helpen u om geconcentreerd te blijven op je doel. (Zie referentie 3) Als je voelt dat je moet meer hulp contact opnemen met een persoonlijke trainer of voedingsdeskundige.


gerelateerde artikelen