Chroom Chelate supplementen

May 20

Chroom Chelate supplementen

Chroom is een essentieel mineraal dat je lichaam nodig in bedragen op te sporen heeft. Het speelt een rol in koolhydraten, vet en eiwit metabolisme doordat insuline om goed te functioneren. Chroom helpt ook het regelen van de bloedsuikerspiegel, die is wat betreft mensen met diabetes. Als u een normale dieet eten, krijg je waarschijnlijk genoeg chroom. Echter, veel bedrijven verkopen supplementen van chelaat chroom en benadrukken de mogelijke voordelen van extra chroom.

Swanson Ultra

Swanson Ultra Albion in chelaatvorm chroom Glycinate komt in caplet vorm, en het bedrijf bevordert dit supplement als geweldig voor "fitness en metabole hulp." Deze chroom-toeslag is een aminozuur chelate, waardoor het vermogen van het lichaam om te absorberen de chroom in vergelijking met een niet-chelaatvorm supplement. Elke capsule is 200mg van chroom, of 167 procent van de dagelijkse waarde voor chroom. Deze supplementen bevatten ook een mengsel van ginger root, piper nigrum (zwarte peper) en piper longum (lange peper), die bevorderlijk zijn voor absorptie. De Food and Drug Administration heeft niet bevestigd dat de effectiviteit van deze supplementen en mensen, vooral met medische aandoeningen, moeten hun artsen raadplegen voordat u begint een nieuwe voedingssupplement.

Source Naturals

Source Naturals biedt chroom chelate bijvoederen met aminozuren als de chelaatvormer. Het bedrijf categoriseert deze supplementen als het lichaamssysteem aan suiker verordening gerelateerde aanpakken. De productwebsite legt uit dat chroom een onderdeel van glucose tolerantie factor, waardoor suiker is te verlaten van het bloed en de cellen invoeren voor energie. Het aminozuur-chelaat die de chroom levert kunt verbeterde absorptie zodat de chroom maximumeffect kan nemen. Elke capsule bevat 200mg van chroom of 167 procent van de dagelijkse waarde voor chroom. Aangezien dit een voedingssupplement, heeft de Food and Drug Administration niet gevoerd zijn eigen tests voor de veiligheid en doeltreffendheid.

Artsen voorkeur

Artsen voorkeur dagelijkse Essentials chroom chelaat levert chroom in de vorm van chroom-niacine aminozuur-chelaat. Het bedrijf wijst erop dat chroom een co-factor voor insuline, is omdat het vergemakkelijkt de insuline actie en helpt vet, koolhydraten en eiwitten verteren. Naast de typische kennisgeving dat de Food and Drug Administration heeft niet getest of goedgekeurd het supplement, geeft de arts voorkeur een speciale waarschuwing tot diabetici, wie moeten voorzichtig zijn wanneer ter aanvulling van hun dieet met chroom om invloed op de bloedsuikerspiegel. Elke tablet heeft 200mg van chroom.


gerelateerde artikelen