Hoe om te slapen beter met uw Partner

October 31

Hoe om te slapen beter met uw Partner

Uw nachtelijke rusttijd kunnen allesbehalve rustgevende hebt u een partner die constant gooit en draait, snurkt of vat de covers. Maar het kan niet alleen uw partner die de slaapproblemen veroorzaakt. Een studie van de 1994 gepubliceerd in het tijdschrift "Slaap" aangegeven dat dwarsliggers vaak in concert met hun partners in een bijna gechoreografeerd opeenvolging bewegen van woelen. Schoppen uw partner uit bed wellicht niet de oplossing. Het onderzoek is gebleken dat hoewel hun partners alot tijdens de nacht verplaatst, deelnemers nog sliep beter dan wanneer ze alleen geslapen. Als uw partner u 's nachts door bewegingen of geluiden houdt, zijn er een paar aanpassingen kun je ter verbetering van uw eigen slaap zonder ook bemoeien met uw partner.

Stap 1

Krijgen een nieuwe matras. Een nieuwe matras kunt uw ligcomfort verbeteren door maar liefst 70 procent volgens BetterSleep.org de betere slaap gids. Overweeg een nieuwe matras als jouwe meer dan 5 jaar oud is, heeft brokken of slappe plekken of als u wakker met stijfheid, pijn en pijn. Beter ligcomfort kan verminderen woelen en draaien van uw partner, zodat u een betere nachtrust te krijgen.

Stap 2

Lifestyle en gezondheid wijzigingen aanbrengen die uw partner snurken verminderen zal. Lose weight, according to Help Guide.org, as excess fat directly contributes to snoring. Zie een arts om neus en sinus problemen behandeld. Slapen op uw kant in plaats van uw rug te snurken minder.

Stap 3

U of uw partner getest voor slaapstoornissen zoals slaapapneu en slaap cyclus problemen krijgen. Als u of uw partner wakker met een luide snort en een plotselinge zucht naar adem, is dat een teken van slaap apneu volgens helpen Guide.org. Als u vindt dat u nooit een kwaliteit van de nachtrust krijgen zelfs als uw partner activiteit minimaal is, kon u een niet gediagnosticeerd slaapprobleem hebben.

Stap 4

Moedig uw kinderen om in hun eigen bed te slapen. Je misschien slaapt als een log met uw kinderen veilig in uw armen, maar de verminderde ruimte en de kicks gewiegd en jabs van kleine ledematen uw partner wakker 's nachts houden kunnen. Naast slaapproblemen veroorzaakt, kan waardoor uw kinderen samen slapen leiden tot problemen zoals verstikking volgens The American Academy of Pediatrics.

Stap 5

Slapen met uw eigen aangewezen deken als uw partner een gewoonte heeft van het rollend rond en stelen van jou. Dit kan helpen voorkomen dat wakker midden in de nacht omdat je het te koud.

Stap 6

Neem recept slaap aids als niets die u probeert helpt u en uw partner samen beter slapen. Gebrek aan slaap kan zetten een druk op uw huwelijk en negatieve invloed kan hebben op uw gezondheid, werkprestaties en persoonlijke relaties, volgens helpen Guide.org.


gerelateerde artikelen