Exercise Tips voor de ontwikkeling van de Pectoralis Minor

December 13

Exercise Tips voor de ontwikkeling van de Pectoralis Minor

Overzicht

De pectoralis minor spier is schijnbaar treffend genoemd omdat sommige van de meest fanatieke geschiktheid buffs niet het een tweede gedachte geven. De slanke, driehoekige spier ligt onder de meer herkenbare m. pectoralis major, die de grote borst spier die uitstulpingen wanneer het uitgewerkt is. De pectoralis minor is belangrijk om een goede gezondheid en fitness, omdat het houdt het schouderblad gestage tijdens inspanning. U kunt oefenen zonder veel extra moeite omdat bijna elke training die zich het m. pectoralis major bezighoudt ook de pectoralis minor werkt.

Uitrekken

Exercise Tips voor de ontwikkeling van de Pectoralis Minor

Gewichtheffen is niet het enige wat dat je doen kunt om het ontwikkelen en onderhouden van uw pectoralis minor. Een verkorte pectoralis minor kan leiden tot spier onbalans en problemen met uw houding. U kunt rekken en versterken van de spier door uw m. pectoralis major uit te rekken. In een deuropening met uw voeten uit elkaar staan. Plaats één hand op de muur en gestaag afwenden. Moet je je voelt een stretching, branderig gevoel in de borst gebied waar de spier zich bevindt.

Vlieg-trekt

Vlieg-trekt betrokken outstretching je armen als om te vormen van de letter "T." Grijp de handgrepen van de kabel op een weerstand machine of een paar dumbbells. Trek ze naar het midden van je borst, aanraken van de gewichten of je handen samen voordat je armen weer openspringen. Omdat ze sterk afhankelijk zijn van de inspanning in het gebied waar de pectoralis minor ligt, kunnen vlieg-trekt zowel versterken en rekken van de spier. Kies om te voorkomen schade, gewichten of weerstandsniveaus die redelijk zijn.

Push-Ups

Push-ups is een populaire keuze, omdat niet alleen ze vrijwel alle spieren van de borst werken, maar ze ook de armen, schouders en rug werken. U kunt gemakkelijk hen wijzigen en hen zowat overal, op elk gewenst moment uitvoeren. Lig plat op je front met beide handpalmen raken de vloer en schouder lengte uit elkaar. Verhoog uw lichaam door te drukken op de vloer, altijd houden je rug recht en uitademen als je omhoog gepushed. Verder isoleren de regio waar de pectoralis minor gevestigd is, verspreid je armen verder uit elkaar, zodat uw handen ongeveer 6 duim van uw kanten zijn.


gerelateerde artikelen