Oefeningen ter versterking van de Hand & pols

October 1

Oefeningen ter versterking van de Hand & pols

Overzicht

De meeste van de activiteiten die jij elke dag vereisen het gebruik van uw handen en polsen. Hand en pols kracht kunt u vele dagelijkse activiteiten uitvoeren, met inbegrip van sporten, spelen van instrumenten, koken en schoonmaken. Bij het uitvoeren van hand en pols oefeningen, kunt u goedkope objecten rond uw huis, zoals een soep kan, een sok gevuld met bonen, of een volledige Melkkannetje, de nationale Instituut van veroudering adviseert.

De samendrukking van de bal

Bal knijpt helpen u om uw grijpkracht. Grijpkracht zal u helpen open potten, dingen halen en houden van dingen, volgens de NIA. Voor het uitvoeren van bal knijpt moet u een tennisbal, kleine rubberen bal of een ander SAMENKNIJPBARE object ongeveer de grootte van een tennisbal. Houd de bal in één hand en knijp het langzaam zo hard als je gedurende drie tot vijf seconden kunt. Langzaam Ontspan uw hand. Herhaal 10 tot 15 keer met elke hand.

Oppositie van de duim

Oppositie van de duim oefeningen helpen versterken van de vingers in uw hand. Start deze oefening door het samenbrengen van de duim en de wijsvinger van uw linkerhand. Knijp ze samen zo hard als je kunt, zonder jezelf pijn veroorzaakt. Houd vijf seconden. Dit patroon voor uw middelvinger, ringvinger en pinky blijven. Herhaal de oefening voor drie herhalingen op elke vinger, aan elke kant, adviseert PhysioAdvisor.com.

Vinger adductie

Vinger adductie werkt ook te versterken van de spieren van uw hand en vingers. Start door je hand plat te houden. Houden van uw vingers en duim rechte, en uw vlakke hand. Knijp uw vingers en duim samen zo hard mogelijk. Gedurende vijf seconden ingedrukt te houden ontspannen. PhysioAdvisor.com stelt het doen van deze oefening 10 keer voor elke hand.

Pols flexie en extensie

Uitvoeren van de pols flexie en extensie met behulp van een soort van gewicht voor weerstand helpt opbouw van de spieren in de pols, zodat u kunt lift van zwaardere voorwerpen zonder het uitpersen van uw pols, volgens de NIA. Zitten in een stoel met armen. Plaatst u uw onderarm op de arm van de stoel met je hand helemaal op het einde. Houd een gewicht (kan van soep, sock gevuld met bonen, volledige Melkkannetje of andere zelfgemaakte gewicht) met je handpalm naar boven gericht. Langzaam uitbreiden uw pols zover als comfortabel. Langzaam buig uw pols zover als comfortabel. Herhaal 10 tot 15 keer voor elke pols.

Pols pronatie en supinatie

Pols pronatie en supinatie helpen voorkomen van verstuikingen van de pols wanneer het manoeuvreren van objecten. Zitten of staan met je armen aan uw zijde, ellebogen gebogen met een hoek van 90 graden. Houd een gewicht draaien uw pols naar uw palm opdagen en vervolgens zet uw palm neer. De Universiteit Sports Medicine adviseert dat u uw elleboog nog steeds in het verkeer houdt. Herhaal deze beweging voor drie sets van 10 voor elke pols.


gerelateerde artikelen