Leuke, gezonde Snacks voor de kleuterschool

June 24

Leuke, gezonde Snacks voor de kleuterschool

U kunt nog steeds bieden leuke hapjes die aantrekkelijk zijn voor kindergarteners maken zonder de toevoer van hun eetlust voor junkfood en suiker. Of u iets snel nodig hebben tijd om te koken iets thuis, zijn gezonde opties overvloedig.

Snelle opties

Snacks kopen beperken niet u tot chips, snack crackers en sandwich koekjes. Fruit bekers, rozijnen, appelmoes, clementines en bananen bieden kinderen met een portie fruit. Vetarme tekenreeks kaas of pre-gesneden cheddar blokjes bieden calcium en eiwitten. Volkoren granen met minimale toegevoegde suikers, zoals "O"-vormige haver of licht gezoet tarwe vierkantjes, bieden vezel en energieke koolhydraten. Mini volkoren bagels met lichte roomkaas zijn een ander makkelijk, gezond en aangenaam kleuterschool snack.

Dips

Hebt u een beetje tijd om te bereiden, maken een gezonde duik voor uw kindergarteners. Roer samen 1/2 kopje appelmoes met 2 tbsp. vanille vetarme yoghurt en een mespuntje kaneel om een duik voor graham crackers en geraspte tarwe granen. Als alternatief Meng 1 kopje magere vanille yoghurt met 1/2 kopje pindakaas en een mespuntje kaneel en bieden appels wiggen en banaan segmenten om te dompelen. Pindakaas biedt hart-gezonde vetten en de yoghurt is een bron van calcium.

Leuke Snacks

Dwaas uw kindergarteners met eieren en wafels voor een snack. Koop hele korrels wafels en toast volgens de verpakking. Elk met ongeveer 2 tbsp. van vanille vetarme yoghurt op elke wafel verspreiden en het te bedekken met een ingeblikte abrikoos half te laten uitzien als een dooier. Daarnaast maken de variatie van een rode mier op de selderij snack bekend als mieren op een log. In plaats van het verspreiden van selderij stokken met pindakaas en rozijnen, magere roomkaas op de selderij verspreid en het dot met gedroogde cranberries. De selderij zorgt voor vezels, vitamine A, folaat en vitamine K.

Gezonde koekjes

Soms moet je gewoon geven kindergarteners een cookie. Het verbeteren van de voeding van de gemiddelde chocolate chip cookie met behulp van een recept geïnspireerd door het schone eten magazine waarin hart-gezond amandel boter en antioxidant-rijke donkere chocolade. Mix samen 1 kop ongezouten amandel boter, 3/4 kopje sucanot--een ongeraffineerde rietsuiker--één groot ei, 1/2 tsp. zuiveringszout en 1/4 tsp. zout. Nadat de ingrediënten worden gemengd, voeg 3 oz. donkere chocolade in kleine stukjes gebroken. De slagman langs afgeronde eetlepel op een ingevette bakplaat en bak ongeveer 11 minuten op 350 graden F. Cool dit op de vellen voor vijf minuten voordat u het naar een draad rek voor verdere koeling.


gerelateerde artikelen