De beste Workout video's voor gewichtsverlies

April 2

De beste Workout video's voor gewichtsverlies

Fitness video's zijn een slimme manier om uw training in de privacy van uw huis. Oefening zal helpen u verbranden veel calorieën. De meer calorieën je verbrandt, hoe meer gewicht je verliest. Er is een grote verscheidenheid van oefening video's aanpassen aan verschillende persoonlijkheden. Sommige mensen kunnen verkiezen dans-geïnspireerde workouts, terwijl anderen kunnen als martial arts. Vinden van een training die je liefde zal ervoor zorgen dat u zich aan uw gewichtsverlies programma en de gewenste resultaten te krijgen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een trainingsprogramma.

Tae Bo Amped

"Tae Bo Amped" wordt geleverd als een set van vijf verschillende video's, zodat u een scala aan trainingen krijgen te doen. Schepper en instructeur Billy Blanks is taai, maar motiverend. Hij gebruikt een combinatie van vechtsporten en militaire stijl boot camp wordt verplaatst naar het houden van uw hart pompen. U leert de juiste vorm voor alle van de bewegingen in alle van de video's.

Cathe Friedrich van Cardio kern Circuit

Deze zware training is gebaseerd op interval-training, en u zal het uitvoeren van kracht, cardio en kern zich beweegt. De training blijft u bezig en uitgedaagd de hele tijd. Deze video is snelle, en moet voor de meer gevorderde sporter.

Kelly Coffey is 30 Min. naar Fitness: Bootcamp

Deze 30-minuten training richt zich op intervaltraining. U zal afwisselend van sterkte beweegt te cardio voortdurend door de training. Dit zal ervoor zorgen dat u uw hartslag omhoog, calorieën te verbranden, en toning je spieren houden. Dit helpt ook om verveling te voorkomen. Instructeur Kelly Coffey van vrolijke persoonlijkheid houdt sporters betrokken.

Hip-Hop Abs

Instructeur Shaun T. heeft gemaakt een leuke dans video ontworpen om te helpen u vet verbranden en beeldhouwen een getinte torso. Met behulp van enkele eenvoudige hip-hop beweegt, Shaun leert routines één stap tegelijk. Aan het einde, je zet ze allemaal samen en dansen door de definitieve routine meerdere malen. De hoge energie onder de sporters in de video blijft u gemotiveerd en glimlachen tijdens de gehele training.

Jillian Michaels: Geen meer problemen Zones

Jillian Michaels, van NBC's "The Biggest Loser," is een stoere instructeur. Deze training is ontworpen om u helpen afvallen in de abs, de ruggen van de armen, benen en kont. De bewegingen zijn taai, maar Jillian raadt u aan uw best doen. Gedurende de video, verwachten om te leren over de juiste vorm van de instructeur. Er zijn wijzigingen weergegeven voor minder ontwikkelde en meer gevorderde sporters.


gerelateerde artikelen