Ierse Bare Knuckle Boxing technieken

April 20

Ierse Bare Knuckle Boxing technieken

Haren het uit met een lid van een rivaliserende Ierse clan is een eeuwenoude manier om geschillen te beslechten en de verdediging van de familie eer. Bare Knuckle Boxing is een trotse traditie die overwinning aan de man met de doortraptste stakingen en de sterkste afgeeft zal. Het is een brutale vechtstijl meer gebaseerd op de bludgeoning van de tegenstander dan over sport. De technieken zijn wrede en kunnen ertoe leiden dat een tegenstander bloeden, gebroken of zelfs bewusteloos.

De hiel van de Hand

Iemand in het gezicht te raken, is een goede manier om een van de 27 botten breken in de hand. Dat is waarom bare knokkel boksers die veelal op de hiel van de palm. Een vechter wijzigt zijn stoten door het buigen van de pols terug en maken contact met het vlezige gedeelte van de basis van de hand. Hij streeft naar de kin, neus of ogen. De klap wordt opgevolgd met een ander hiel hand of een regelmatige knokkel punch. De hiel hand methode wordt gebruikt met uppercuts, haken, jabs en bovenhands kruist.

Sliding onderarm stakingen

Bare knokkel strijders hit met de buiten onderarm en schraap het hele ellepijp bot langs de tegenstander gezicht. De staking is een combinatie tussen een Pons en een duw. Het is ook een goede manier om te voorkomen dat een gebroken hand. Solide contact krijgt de andere vechter te bukken of te verplaatsen naar achteren, die zet hem voor een knokkel punch, een tweede hiel hand, een haak punch of een uppercut.

Aansluiten op Hammerfist

In dit shot, wat begint als een gewone haak punch de achterste hand af op de laatste seconde wordt omgezet. De perforatie draait zijn palm omhoog aan het einde van de schommel en de onderkant van de vuist en de onderarm gebruikt om effect te maken. Dit is een andere manier om te beschermen de botten van de hand. Het doelgebied is de kant van het gezicht of nek. Een aansluitende klap zal de tegenstander zijwaarts buigen. De vechter volgt met een hiel hand uppercut of een haak punch.

Gevangen pols stakingen

In een poging om zichzelf te beschermen, zal een bare knokkel vechter soms zijn arm in een guard positie verhogen. Hij zal proberen te blokkeren met zijn hand of de binnenkant van zijn pols direct aanraken van zijn hoofd. Een tegenstander kan dit zien als een kans om te verpletteren die pols met zijn onderarm. Hij zal gooien een haak punch en het omzetten van een staking van hammerfist. De verdedigende vechter pols zal worden gevangen tussen zijn eigen hoofd en zijn tegenstander onderarm impact.

Sluiten van de afstand

Een bare knokkel vechter kunt letterlijk zijn hoofd tegen een vijand van vuist. Als hij in een klap stapt alvorens het schot de effectieve slagzone neemt, zal hij geraakt met minder dan de volle kracht van de perforatie. De perforatie zal zijn tegenstander eerder dan hij verwacht, waardoor dat zijn eerste strak gebalde zal niet worden ook getroffen. Dat kan leiden tot het gevreesde breken van botten van de hand en het einde van de strijd.


gerelateerde artikelen