Varkensvlees Spare Rib Marinade voor het grillen

April 8

Varkensvlees Spare Rib Marinade voor het grillen

Varkensvlees Spareribs bieden de perfecte ster eiwitten aan elke maaltijd, of het nu een buiten barbecue tijdens de hete zomermaanden, of een warme oven gebakken maaltijd tijdens de koude winters. Varkensvlees Spareribs bieden ook een leisteen voor u om te experimenteren met verschillende smaken door het marineren van uw vlees in een breed scala van vloeistoffen, kruiden en specerijen vóór het koken.

BBQ-Marinade

Een barbecue smaak aan uw vrije varkensribbetjes toevoegen door uw ribben in uw favoriete winkel koopt barbecue marinade marineren of combineren een paar belangrijke ingrediënten thuis voor een zelfgemaakte smaak. Bijvoorbeeld kruiden zoals komijn en paprikapoeder combineren met bruine suiker, azijn van cider, Dijon mosterd, tomatenpuree, honing, sojasaus of knoflook in een kom met uw ribben en laat ze zitten 's nachts in de koelkast voor ze te koken in de oven of het gooien van de ribben op de grill.

Aziatische geïnspireerd Marinade

Aziatisch geïnspireerde rib marinades nemen elementaire essentiële Aziatische smaken en hen inblazen van het vlees voor het koken. U kunt uw eigen marinades Aziatische-geïnspireerd door de combinatie van ingrediënten zoals Chinees 5-spice--een mengsel van Szechuan peper, steranijs, gemalen kruidnagel, gemalen kaneel en gemalen venkel zaden--sojasaus, olijfolie, gember, knoflook, rijst wijn of sake of chili vlokken. Laat de ribbetjes marineren in de koelkast voor minstens een paar uur tot zo lang als overnachting.

Kruidig of rokerige Marinades

Varkensvlees Spareribs kunnen ook op een pittige of rokerige kick door elementen met warmte in uw marinade, zoals kruidige verse of gedroogde pepers. Bijvoorbeeld, kunt u van de warmte van vrijwel elke marinade door het opnemen van ingrediënten zoals rode peper vlokken, in blokjes gesneden jalapeno, habanero, Anaheim of serrano pepers of een paar shakes van uw favoriete hete saus. Voeg wat rook door de toevoeging van vloeibare rook--die moet worden gebruikt in grote mate als de smaak snel uw marinade--samen met komijn, donker bier, melasse overweldigen kan of gerookte specerijen zoals gerookte paprika.

Citrus Marinade

Citrus kan ook worden gebruikt om sommige zuur en tang aan uw rib marinade, terwijl het verstrekken van een frisse smaak. Het zuur in citrus helpt break down bindweefsel in het vlees, wat resulteert in een tederdere afgewerkt product. Combineer ingrediënten zoals vers limoen, verse fijngesneden koriander, jalapeno pepers voor warmte, olijfolie, wijnazijn, knoflook, zout en peper geperst. Zoals de andere marinade opties, plaats in een verzegelde zak in uw koelkast 's nachts voor het koken van de volgende dag.


gerelateerde artikelen