Dole vruchtendranken gezond zijn?

April 24

Dole vruchtendranken gezond zijn?

Als u probeert te leiden van een gezonde levensstijl, kan krijgen uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit soms worden uitdagende. Het kiezen van alle natuurlijke vruchtendranken, zoals die van Dole, zal u helpen om gezonde keuzes. Dole vruchtendranken zijn gezond omdat ze niet toegevoegde suikers hebben of smaak toevoegingen zoals andere vruchtensappen doen. U krijgt extra voedingsstoffen bij het nuttigen van dole vruchtendranken, maar u moet oppassen van uw calorie-inname.

Typen

Er zijn verschillende soorten Dole vruchtensappen waaruit u kiezen kunt, gebaseerd op gemak en persoonlijke voorkeur. Hierdoor kunt u overvloed van gezond fruit opties. Dole sappen zijn beschikbaar klaar-aan drank in blikjes op de vruchtensap gangpad en flessen in koelkast gedeelte van uw kruidenier. Er zijn ook bevroren sappen beschikbaar in de vriezer sectie die vereisen dat u Voeg water toe en meng. Er zijn veel smaak rassen uit te kiezen, met inbegrip van ingeblikte selecties van ananas, oranje ananas banaan en ananas-sinaasappel. Gekoelde vruchtensappen zijn oranje, ananas, paradise mix, oranje perzik mango, aardbeien kiwi en ananas oranje aardbei. Bevroren favorieten zijn oranje aardbei banaan, ananas-Sinaasappel-Aardbei, oranje perzik mango en ananas oranje.

Low-Fat

Een vetarm dieet is belangrijk om te volgen voor optimale gezondheid en wellness, legt FamilyDoctor.org, de website van de American Academy of Family Physicians. Dole vruchtendranken zijn een gezonde keuze omdat ze vetvrij of vetarm. Bijvoorbeeld, heeft de Dole Orange aardbei banaan vruchtensap geen vet en enige 120 calorie├źn per portie van 8-oz.. Omdat ze vetvrije, kunt u naast uw maaltijd als een smakelijke traktatie. Dole biedt een pina colada smaak vruchten drankje medley die combineert kokoswater, banaan puree, apple sap concentraat, ananas sap concentraat en andere natuurlijke aroma's te geven u een tropische stijl drinken zonder de alcohol.

Gezonde voordelen

Er zijn verscheidene gezondheidsvoordelen aan het drinken van Dole vruchtensappen. Een van de meest belangrijke is dat eten of drinken fruit en vruchtensappen dagelijks kan verminderen uw risico voor bepaalde aandoeningen zoals beroerte en hart-en vaatziekten wordt uitgelegd, de U.S. Department of Agriculture. U kunt ook verminderen uw risico voor het ontwikkelen van type 2 diabetes en nierstenen en helpen voorkomen dat het begin van botverlies. Vruchten zijn rijk aan vitamine C en kalium - beide zijn hart-gezond en kunnen helpen lagere bloeddruk en cholesterolgehalte. Terwijl Dole vruchtensappen vele voordelen, hebben als u uw dieet Ary vezel kijkt, overwegen eten vers fruit in plaats van vruchtensap vanwege het ontbreken van de vezelinhoud in het SAP.

Recept opties

Terwijl Dole vruchtensappen een gezonde manier bieden om uw dagelijkse porties groenten grijpen, kunt u smakelijke recepten te maken. U kunt een smoothie met magere bevroren yoghurt, SAP en extra vers fruit zoals aardbeien en bananen zweep. Gebruik Dole vruchtensappen als een marinade voor uw favoriete mager kip of vlees schotel. U kunt ook vruchtensap Dole om een soep van groenten voor een verfrissende recept op een warme Zomermiddag.


gerelateerde artikelen