Wat Is de juiste manier een Orange Slice?

November 21

Gesneden sinaasappels worden meestal geserveerd als een licht ontbijt, een zoete snack of pittig voorgerecht. De verschijning van gesneden sinaasappelen is een van de hoogtepunten van het dienen van hen, zoals de eenvoud van fruit wordt weergegeven. Echter als je snijd de oranje ten onrechte, de presentatie zal worden geruïneerd en de vrucht zal iets moeilijker om te eten. De juiste manier een orange slice vereist ongeveer twee minuten, een snijplank en een scherp mes.

Stap 1

Spoel de oranje onder koel, stromend water gedurende 10 seconden. Wrijf de huid van de oranje met uw vingers om elke film of puin te verwijderen.

Stap 2

Plaats de sinaasappel op een snijplank met de bovenkant naar boven gericht. De bovenzijde van de Oranje heeft een kleine, hout-achtige knoop waar de stengel gebruikt om te worden aangesloten.

Stap 3

Gebruik een scherp mes de orange slice doormidden, verticaal. Leg de twee helften besnoeiing-kant naar beneden op de snijplank.

Stap 4

Snijd de helften doormidden, verticaal. Als u wenst te maken van dunner oranje segmenten, herhaalt u de segmenteringshulplijnen methode met de oranje kwartalen. Anders Serveer onmiddellijk de gesneden oranje.

Tips

  • Koelen en dekking van de overgebleven gesneden oranje en consumeren binnen twee dagen.

Wat die u nodig hebt

  • Snijplank
  • Scherp mes

gerelateerde artikelen