Voordelen van azijn voor het lichaam

December 4

Voordelen van azijn voor het lichaam

De azijn gebruikt in de traditionele geneeskunde omvatten alles van zorg van de huid kanker. Deze effecten lijken te komen uit azijnzuur, de compound die azijn haar uitgesproken smaak en geur geeft. Hoewel onderzoek bij dieren steun voor veel van deze effecten toont, lijkt azijnzuur effectief alleen voor het helpen beheren van de niveaus van de glucose van het bloed bij de mens.

Bloed Glucose controle

Azijn bevat azijnzuur, die lijkt te helpen uw bloedsuikerspiegel te beheren. Volgens een studie gepubliceerd in 2005 in de "Europese Journal of Clinical Nutrition", kan nemen ongeveer 1,5 eetlepels witte azijn met een hoge-koolhydraat maaltijd helpen voorkomen dat een grote piek in de bloedsuikerspiegel daarna. Daarnaast kunt nemen van azijn met uw maaltijd u voelen voller, met hogere doseringen van azijnzuur schijn te verhogen beide van deze effecten.

Andere mogelijke effecten

Een overzicht van 2006 in "Medscape algemene geneeskunde" geeft aan dat het azijnzuur in azijn helpen kan lager uw risico van hoge bloeddruk, voorkomen van de verspreiding van tumoren en lager uw risico op kanker. Verder is onderzoek op mensen echter nodig.


gerelateerde artikelen