Zeewier Body Wrap voor Stretch Marks

September 16

Zeewier Body Wrap voor Stretch Marks

Hoewel de belangrijkste focus voor een wrap zeewier is Detox en slank, het de verschijning van striae ook afnemen kan door de verstrakking van de huid en het stimuleren van de bloedsomloop. Het totale voordeel van deze omslag is de huid eruit ziet en voelt soepel en glad en nieuwe striae zal worden vermeden. Zichtbare resultaten in bestaande stretch mark vermindering, zijn echter niet onmiddellijk. Net als bij elke stretch mark behandeling, adviseert de Universiteit van Maryland Medical Center dat terwijl het lichaam reparatie ondergaat, duurt het tijd en verschillende behandelingen voordat de merken begint te krimpen en verkleuren.

De behandeling

Zeewier wraps zijn populair bij kuuroorden, niet alleen voor ontspanning, maar stimuleren van de circulatie en het lichaam ontdoen van gifstoffen. Het lichaam is eerst geëxpandeerd met een zout scrub of droog-geborsteld om te stimuleren verkeer en bereiden de huid te absorberen de voedingsstoffen van de omslag. Een zeewier pasta is vervolgens verspreid over het lichaam. Vervolgens het lichaam is verpakt in het vochtige, warme handdoeken of een thermische cellofaan blad, en de client wordt overgelaten om te ontspannen voor maximaal een uur terwijl de zeewier-processen. De bladen worden dan verwijderd en de client is gespoeld in een douche of met meer warme, natte handdoeken. Een hydraterende Lichaamscrème is toegepast op het lichaam als een laatste stap.

Voordelen van zeewier

Zeewier lichaam wraps bevatten zeezout, zeewier, algen, aminozuren en vitaminen die essentieel voor een goede huid zorg en huid onderhoud zijn. In "Advanced gezicht en lichaam behandelingen voor the Spa," een leerboek gebruikt in schoonheid en esthetiek school, Pamela Hill schrijft dat het zeewier wikkel versnelt Metabolisme, die de lymfatische systeem activeert te ontdoen van het lichaam van toxines. De afschilfering van de huid verlaat het lichaam voelt zacht en schoon, en het afboeken van water helpt soepele het uiterlijk van cellulitis.

Verminderde striae

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, de snelle uitbreiding van de huid tijdens de zwangerschap of plotseling gewicht winst zich uitstrekt en tranen van collageenvezels, en we zien wat wij kennen als striae. De beste remedie voor stretch marks is het genereren van collageenproductie en verbetering van de bloedcirculatie. Het leerboek "Advanced gezicht en lichaam behandelingen voor the Spa" gelast dat zeewier wraps stimuleren bloed omloop en boost vloeistof lymfedrainage, die leidt tot de regeneratie van weefsels die bij de collageenproductie helpt. Wanneer de wrap zeewier wordt toegepast op de doelgebieden probleem zoals de bovenste dijen of heupen en buik, vergroot het de bloedstroom in dat gebied.

Kosten

De zeewier wrap is een zeer populaire spa-behandeling. Volgens het tijdschrift van de Finder van Spa, de meeste kosten vanaf 2010 variëren van 80 dollar tot $100 voor 45 minuten en $100 tot $200 voor 60 minuten. Tarieven zijn hoogste op kuuroorden die exotische dode zee zeewier of algen voor de omslag gebruiken.

At Home kits zijn beschikbaar en makkelijk te gebruiken, zodat de behandeling kan thuis worden genoten voor een fractie van de kosten.

Blijvende effecten

De resultaten na twee of drie behandelingen zal zeer merkbaar worden. Het lichaam verliest gewicht en slims, zullen de huid soepeler, stevig en afgezwakt zoals de gebieden beschadigd door striae genezen en lichter. Herstel van de cellen van de huid in lopende en nieuwe collageen wordt geproduceerd, verminderen de littekens. Zolang er geen extra gewichtstoename is, de striae zullen verdwijnen en huidtoon zal blijven verbeteren.


gerelateerde artikelen