De lijst van "Niet eten" voor Low Carb Diets

September 8

De lijst van "Niet eten" voor Low Carb Diets

Low-carb diëten verkleinen of ernstig beperken koolhydraten. Volgens een studie gepubliceerd in de "Journal of the International Society van Sport Nutrition" in 2004, werken ze door inducerende ketose, een proces waarin het lichaam vet voor energie verbrandt. Sommige populaire low-carb diëten bevatten het Atkins-dieet en het South Beach dieet. Het is belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u begint met een low-carb dieet, of een plan van het gewichtsverlies, omdat er risico's bij het volgen van een gespecialiseerde dieet.

Korrels

De lijst van "Niet eten" voor Low Carb Diets

In fasen I en II van zowel de Atkins en South Beach dieet, alle granen zijn strikt verboden. Het gaat hierbij om levensmiddelen zoals rijst, pasta, brood, granen, havermout, crackers en alle gebakken goederen. Bovendien Vermijd vlees of andere voedingsmiddelen die Gepaneerde of slagman gecoat, zoals gebakken kip, gebakken zeevruchten en kip-gebakken biefstuk. Als u echt koolhydraten zoveel mogelijk te verminderen wilt, is het belangrijk om te lezen van de etiketten op alle verpakte items. Hoewel hoog in eiwit, kunnen sommige bereid vlees, zoals lunch vlees, worst, hotdogs en ingeblikte vleeswaren, grote hoeveelheden koolhydraten in de vorm van suiker en graan vulstoffen bevatten. Het moet hier worden opgemerkt dat granen een belangrijke bron van voedingsvezels zijn. Vezel supplementen te nemen en extra water drinken tijdens dit dieet overwegen.

Vruchten

De lijst van "Niet eten" voor Low Carb Diets

In het algemeen, zijn vruchten niet toegestaan in de eerste fase van een low-carb dieetplan. Fruit bevat natuurlijke suikers en zijn hoog in koolhydraten. Vermijd vooral zoet fruit, zoals abrikozen, bananen, appels, perziken, peren, pruimen, pruimen, ananas, mango en papaya. Alle gedroogde vruchten, met inbegrip van rozijnen en Data, moeten ook worden opgeheven voor de duur van het dieet. Fase II van het Atkins-dieet, echter zijn sommige vruchten toegestaan. Het gaat hierbij om bosbessen, aardbeien, frambozen, meloen en honingdauw meloenen. Vruchten zijn een belangrijke bron van verschillende voedingsstoffen, inclusief vitamine A, C en sommige B-vitaminen. Elimineren van fruit uit het dieet voor langere tijd kan resulteren in een vitamine-deficiëntie. Praat met uw arts over het toevoegen van voedingssupplementen aan uw dieet tijdens het volgen van een low-carb plan.

Groenten

De lijst van "Niet eten" voor Low Carb Diets

De meeste groenten zijn toegestaan op een low-carb dieet. Echter, veel zetmeelrijke groenten bevatten koolhydraten en moeten worden vermeden, ten minste tijdens fasen 1 en 2. Enkele voorbeelden van hoge-carb groenten zijn aardappelen, Yam, erwten, artisjokken, squash, pompoen, tomaten en alle peulvruchten of gedroogde bonen. Sommige noten zijn ook hoger in koolhydraten en moeten slechts in beperkte hoeveelheden worden geconsumeerd. Goedgekeurde groenten bevatten sla, spinazie, broccoli, asperges, bloemkool, selderij, komkommers en courgette. Paddestoelen zijn ook aanvaardbaar. Verse groenten zijn hoog in zowel vezels en essentiële voedingsstoffen. Het USDA raadt 2 1/2 tot en met 3 kopjes groenten per dag.

Dranken

De lijst van "Niet eten" voor Low Carb Diets

Fouten zijn snel gemaakt tijdens low-carb dieet door het eten van dranken die hoog in suiker. Sommige dranken die uitgeschakeld grenzen zijn zijn alcohol, vruchten en groentesappen, smaak vruchtendranken, smoothies, suiker-gezoete koffie en thee en reguliere frisdrank. Sommige dranken die zijn gemarkeerd als lite of caloriearm kunnen wel bevatten koolhydraten, dus opnieuw gelezen etiketten. In plaats daarvan kies ongezoete opties. Vrij genieten van water en kruidenthee. Als low-carb dieetplannen een diuretisch effect hebben, kunt u iets meer dan de algemeen aanvaarde aanbeveling van acht ounce 8 glazen per dag consumeren.


gerelateerde artikelen