Hoe lang duurt het om te herstellen van Tennis elleboog?

October 4

Tennis elleboog kan pijnlijk zijn en houden je uit de buurt van de tennisbaan. Zodra u zijn gediagnosticeerd met de aandoening, hoe lang duurt het u te herstellen zal afhangen van hoe ernstig neem de behandeling, fysiotherapie en, indien nodig, de geneeskunde. Indien onbehandeld, kan de toestand verergeren, verlenging van uw terugkeer naar het Hof. Een snel herstel vergt inzet, geduld en tijd.

Behandeling

Afhankelijk van de ernst van uw klachten, kan de behandeling in eerste instantie bestaan uit rust en ijs, weken van fysiotherapie, of in sommige gevallen zelfs chirurgie. Volgens Todd Ellenbecker, D.P.T., vergt 90 procent van de gevallen van de tenniselleboog niet chirurgie om de pijn te verlichten. Uw bezoek aan de arts zal bepalen welke route u wilt nemen. Uw arts zal de ernst van uw tennis-elleboog diagnosticeren en sturen je naar een fysiotherapeut. De fysiotherapeut maakt gebruik van de arts de diagnose als u wilt een persoonlijke rehab plan voor u maken. Hoe snel u herstellen is helemaal aan u en uw inzet voor de behandeling en het actieplan.

Geneeskunde

Over-the-counter anti-inflammatoire medicatie zal deel uitmaken van de behandeling voorgeschreven door uw arts. Advil, Tylenol en Aleve zijn de meest voorkomende. In sommige gevallen, kan u een injectie met corticosteroïden nodig. Er zijn ook topische corticosteroïden. Het medicijn duurt de pijn en zwelling weg voor uitgebreide periodes en helpen uw pijn. Als de pijn aanhoudt, kan uw arts voorschrijven sterker geneeskunde. Geneeskunde zal helpen, als onderdeel van uw persoonlijke plan.

Fysiotherapie

Fysiotherapie bestaat uit ultrasound, massage therapie, manuele therapie en oefeningen uit te rekken. Het helpt bij het herstel van het ontstoken gebied en versterking van de pols en onderarm spieren. Afhankelijk van de ernst van uw tennis-elleboog, diverse behandelingen kunnen voor een paar weken of in extreme gevallen een paar jaar duren. Dit is een geleidelijk proces, en in de loop van de therapie oefeningen zal vooruitgang in moeilijkheden en nieuwe oefeningen zal worden toegevoegd.

Sterkte oefeningen

Zittend op een stoel of Bank, houd een 2.5-pond halter in je hand, palm naar beneden met je arm ontspannen op uw been. Langzaam je pols omlaag en breng vervolgens het back-up waarbij je arm recht. Blijven dit voor ongeveer 2 minuten. Een andere gemeenschappelijke oefening is een touw krul. Deze oefening wordt uitgevoerd permanent omhoog, armen recht naar buiten voor je. Met een 2.5 tot en met 5 pond halter gebonden aan het touw dat aan de andere kant is gekoppeld aan een stok, de stok met beide handen pak en beginnen te rollen van de halter. Nadat u een samenvatting van de halter, afrollen het terug. Doe dit 3 keer.

Tijdsbestek

Volg uw persoonlijk plan. Zorg ervoor dat u alles dat wordt vereist door uw arts en fysiotherapeut. Laat ze weten dat als je pijn voelt. De hoeveelheid communicatie met hen hebt zal u helpen bij uw herstel. Het tijdsbestek van herstel zal afhangen van hoe goed u op de behandeling, geneeskunde en fysiotherapie reageren.


gerelateerde artikelen