Familie snorkelen in Florida

May 19

Aangezien Florida zich in een zoete vlek tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan bevindt, zijn er een breed scala aan mogelijkheden om te snorkelen, met inbegrip van velen die in ondiepe wateren, die veiliger zijn voor gezinnen met kinderen. Of u zien van de kleurrijke vissen, reusachtige zeeschildpadden of speelse bruinvissen wilt, kun je je kinderen naar vele plaatsen in Florida om dit te doen.

Oost-Florida

Ocean Reef Park op Singer Island is zeer dicht bij de kust, waardoor het gemakkelijk toegankelijk voor gezinnen met kinderen. U kunt lopen naar het, en als u genoeg hebt van zwemmen, kunt u gewoon uw benen neergezet en aanraken van de oceaanbodem. Het rif kalksteen is gelegen in het kristalheldere water en functies tropische vissen, roggen, kreeften, schildpadden, inktvis en veel, veel meer.

Verder in het noorden, kunt u de Disney-ervaring door te snorkelen in het Epcot zeeën Aqua Tour. Tweens en tieners kunnen samen met u snorkelen met meer dan 6.000 zeedieren in de kunstmatige oceaan van 5,7 miljoen gallon, die thuis naar het Caribisch gebied koraalrif en heeft heldere, huidige-minder wateren.

Noord-Florida

Florida's gematigd klimaat en uiteenlopende waterwegen maken het kunnen vinden van goede snorkel mogelijkheden, zelfs als u op reis noorden. In de buurt van Jacksonville is Ginnie Springs een thuis voor zoetwater grotten en vele kleurrijke vissen in kristalhelder water. De veren zijn een constante 72 graden Fahrenheit jaarrond en voorzien van verschillende diepten voor verschillende niveaus van zwemmers.

Iets Zuid-leugens Silver Glen Springs, een uitstekende locatie om een verscheidenheid van zoetwater vis scout. Wateren zijn een duidelijk blauw en bereik in de diepte van slechts een paar voeten tot ongeveer 40 voet. Aquatische grassen en andere wilde dieren zijn ook te wachten om te worden gevonden onder water.

Zuid-Florida

Zuid-Florida is een van de meest populaire locaties om te snorkelen. Het John Pennekamp Corral Reef State Park facturen zelf als "America's eerste Undersea Park." Boottochten worden verstrekt aan het rif, ongeveer 30 minuten van de kust. Gidsen zijn beschikbaar voor het geven van "mini-cursussen" over snorkelen voor kinderen of beginners, en er is een gebied door de kust voor de praktijk.

Grenzend aan het park is de Sombrero Key heiligdom behoud ruimte. Met 30 hectare koraal rif varieert in diepte van 2 tot 30 voet, is het een ideale plek voor families. Jongere kinderen kunnen verblijven in de buurt van het ondiepe gebied van het rif, terwijl oudere kinderen en tieners kunnen verkennen naar de diepte waarop ze comfortabel zijn. Het rif beschikt over hersenen, vinger, sla en andere soorten koraal.

West-Florida

Uit de kust van Tampa ligt Egmont sleutel, een toevluchtsoord voor wilde dieren die is alleen toegankelijk per privé boot. Ondiepe wateren rondom het eiland en de verzonken ruïnes van een oud fort, wat zorgt voor grote Snorkelen voor kinderen. Wanneer u klaar bent op zoek naar kleurrijke vissen rond het fort, hoofd naar de vuurtoren of verken de historische bezienswaardigheden van de burgeroorlog.

Een beetje verder in het noorden, geniet van een unieke ervaring op Crystal River zwemmen met lamantijnen. Deze zachte wezens zal tot u zwemmen, en als je geluk hebt, krijgt u mogelijk zelfs een wroeten of een volledige lichaam knuffel. Er is geen beperking van de leeftijd, maar misschien wilt u nauw toezicht houden op jongere kinderen.


gerelateerde artikelen