Gebruik witte azijn voor haar

May 15

Gebruik witte azijn voor haar

Met zijn water-achtige uitstraling en kenmerkende zure geur is witte azijn een vloeibare azijnzuur-oplossing geproduceerd door vergisting van alcoholhoudende vloeistoffen. Hoewel veel mensen deze veelzijdige oplossing in de keuken en Wasserij gebruiken, kan je niet bewust van zijn vermogen te verbeteren en de conditie van je haar zijn. Kijk voor deze goedkope haar behandeling ingrediënt bij een supermarkt of kruidenier en supermarkt, waar het gewoonlijk voor zo weinig zoals $2 of $3 per gallon verkoopt.

Hair Rinse

Volgens Joe Green, auteur van het boek "Joe Green's supermarkt Spa," verstrekt witte azijn een goedkope haar-spoeling die kan helpen u bij het beheren van olieachtig haar. Om het gebruik maken van witte azijn voor dit doel, moet u om het te gebruiken onmiddellijk na het wassen en conditioneren van je haar. Groene raadt aan dat u gewone witte azijn met een gelijke hoeveelheid water, meng de verdunde azijn oplossing toe te passen op je haar en spoelen het uit grondig voordat drogen en stylen uw haar.

Green zegt u ook kunt witte azijn gebruiken als een geurende haren spoelen, maar zorg ervoor dat u toestaan dat twee weken voor het gisten vóór gebruik voor de sterkste kruiden geuren. Het toevoegen van een kopje geraspte oranje schillen of een andere favoriete kruid of specerij aan verschillende cups volledig-sterkte witte azijn biedt een acceptabele mix van ingrediënten. Filter het na te laten die de gemengde ingrediënten voor twee weken zitten, door gieten het zorgvuldig door een koffiefilter. Bewaar de oplossing in een spray fles, toe te passen direct op je haren voor het wassen het uit volledig met warm water.

Glans Boost

Volgens Elizabeth Crowe, co-auteur van "Preventie van Ultimate Guide to Women's gezondheid en Wellness," witte azijn verhoogt je haar glans beroep en geeft het meer body. Om te bezuinigen op de hoeveelheid azijnzuur die je op je haar zetten bent, suggereert Crowe een aangepaste mix van 1 tbsp. witte azijn en 1 pint gewoon water. De inhoud van de laag azijn kunt u vaporisators voor het snel ook. U kunt een aangename geur door het weekwater van een zak van kruidenthee--Crowe suggereert kamille--in een pint water voor verschillende momenten voordat de azijn toe te voegen en het vloeibare mengsel op je haar te spuiten. Voeg genoeg azijn te temperen uw haar, waarbij het alleen om te genieten voor een paar minuten voor het spoelen.

Natuurlijke hoogtepunten

Volgens Diane Irons, auteur van "The World's Best Kept Beauty Secrets," witte azijn is krachtig genoeg om te zorgen voor een effectieve oplossing voor het maken of verbeteren van blonde haren geaccentueerd in je haar. Om de azijn om dit te bereiken, moet het in je haar blijven voor een langere periode. Strijkijzers suggereert 10 minuten, maar u wellicht om het een beetje langer doen als je niet de gewenste resultaten krijgt. 5 tbsp. van de witte azijn mengen met een klodder van uw gewone shampoo, biedt een gemakkelijke manier om uw blonde aanzicht. Shampoo uw haar zoals gebruikelijk, waardoor de oplossing in je haar voor ten minste 10 minuten vóór spoelen en conditionering, als normaal.


gerelateerde artikelen