Ayurvedische Remedies voor gomziekte

November 1

Ayurvedische Remedies voor gomziekte

Het nationale Instituut van tand- en craniofaciale onderzoek dat gom ziekte is een bedreiging voor de mondgezondheid. Er zijn verschillende gom ziekte variaties variërend in ernst.

Ayurvedische geneeskunde en haar kruidenremedies kunnen trakteren gomziekte als vroeg begonnen. Ayurveda diagnose is gebaseerd op individuele elementen, zoals de doshas en kruidenremedies speciaal ontworpen voor iedere dosha. Aangezien gomziekte niets te licht nemen, moeten individuen lijden een tandarts of Ayurvedic practitioner zien.

Start met uw tandvlees

Tanden poetsen met tandpasta gemaakt van natuurlijke ingrediënten, is de beste manier om te beginnen te verminderen of omkeren van tandvleesaandoeningen. Ayurveda beoefenaars pleiten voor het gebruik van neem bij de behandeling van gomziekte. Karta Purkh Singh Khalsa, Ayurvedic practitioner en auteur van "De manier van Ayurvedische kruiden," zegt neem het bloed zuivert en verwijdert bacteriën uit de mond. Als een reinigingsmiddel zit neem vol met antimicrobiële eigenschappen die de tanden en het omringende weefsel te beschermen terwijl het opvoeren van het immuunsysteem kunnen bestrijden van de infectie.

Kurkuma

Kurkuma is onderdeel van de gember familie en is ook bekend als de gele wonder. Michael Tierra, mede-auteur van "De manier van Ayurvedische kruiden," zegt kurkuma bevat sterke eigenschappen van de anti-inflammatoire en anti-oxidanten en is effectief in kleine doses. Kurkuma vermindert ontsteking van tandvleesaandoeningen, waardoor een individu de mogelijkheid om te poetsen van de tanden steeds vaker met minder irritatie.

Betelnoot

De zaden van de betelnoot elimineren van besmetting van het lichaam, en wordt gebruikt in de therapeutische Ayurvedische geneeskunde. Betelnoot, ook bekend als areca, is bitter en vol adstringerende eigenschappen wanneer de zaden worden gekauwd. Volgens de "Sushruta Samhita," een van de twee teksten gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde, beschermt Betelnoot tegen gomziekte.


gerelateerde artikelen