Eiwit inzetbaar in Cakes in plaats van hele eieren?

October 27

Eiwit inzetbaar in Cakes in plaats van hele eieren?

In een ideale wereld, zou het niet een zoete tand gezondheid gevolgen hebben. Je zou kunnen eten om het even wat u wilde, telkens als je wilde, en u zou nooit winnen van een pond of zorgen over uw hart. Helaas, u woont niet in een perfecte wereld — en dat betekent soms moetend aanpassen van uw favoriete recepten te verminderen vet, of werken met andere dieet beperkingen. Gelukkig kun je goede taarten met gewoon eiwit in plaats van hele eieren.

Balancing recepten

Voor casual bakkers zijn taarten eenvoudig genoeg. U voegt uw ingrediënten aan de mixer volgens de instructies in uw favoriete recept, bak het in de gebruikelijke pan en het over het algemeen uit recht zal komen. Deze eenvoudige aanpak is echter niet een optie voor mensen met speciale dieetwensen of beperkingen, of voor professionele bakkers op zoek om te fine-tunen van hun recepten om een bepaald eindresultaat. Voordat u kunt veranderen van ingrediënten, is het handig om te weten hoe ze omgaan met elkaar, zodat u ongewenste wijzigingen kan compenseren. Professionals noemen dit 'balancing' het gewijzigde recept.

De rol van eieren

Eieren zijn een bijzonder moeilijk ingrediënt om te experimenteren met, omdat ze invloed hebben op een taart op zoveel manieren. Eiwitten in het ei van blanken helpen de taart om te stellen en zijn vorm houden. In feite, verstrekt eiwit alle de structuur in die flourless cake die zo trendy op het begin van de eeuw waren. Eigeel bevatten een mate van vet, die helpt verzachten van een cake's textuur. Ze bevatten ook lecithine en andere natuurlijk voorkomende emulgatoren, die helpen het recept's vet en melk mengsel soepel. De dooiers rijkdom toevoegen aan de smaak en een zachte gouden tint te geven.

Overschakelen naar eiwit

Sommige bakkers hebben om hun recepten om te werken met eiwitten, in plaats van hele eieren, omwille van het dieet. Dit is een gemakkelijker aanpassing dan eieren volledig verwijderen omdat het eiwit nog steeds structuur aan de taart geven kan. Soms, afhankelijk van het recept, u mogelijk te maken van een eenvoudige vervanging van extra eiwit voor het volume van de ontbrekende dooiers. Twee eiwit, of 1/4 kop van eiwit, is het equivalent van een heel ei. U moet een test taart bakken met gewoon eiwit, deze manier om te evalueren van het effect op uw recept. Als het vochtig maar taai is, of als het droog is, kunt u met andere ingrediënten compenseren.

Aanpassingen

Als uw test cake cake taai maar nog vochtige is, heeft genoeg vetgehalte dat je de dooiers niet missen. Uw probleem is dat zonder de dooiers, moet u een ander ingrediënt dat de gluten eiwitten in uw bloem verzachten zal toevoegen. Vergroot de suiker, of Voeg een eetlepel van plantaardige olie in plaats van de dooiers. Als uw cake droog is, is plantaardige olie zorgt ook vocht aan het kruim. U kunt ook magere yoghurt of zure room in plaats van het eigeel, die een zachter en vochtiger cake krijgt toevoegen.


gerelateerde artikelen