Jock Itch & fietsbroeken

April 20

Jock Itch & fietsbroeken

Jock itch of tinea cruris, is een schimmelinfectie die op het gebied van de lies waardoor branden, jeuk, roodheid, peeling en schilferen. Het is de meest voorkomende in atleten en mensen met overgewicht, maar het kan beïnvloeden iedereen. Het dragen van strakke fietsbroeken die staan geen zweet en vocht om te ontsnappen aan de lies regio kan bijdragen aan jock itch.

Jock jeuk oorzaken

Het soort schimmel verantwoordelijk voor jock itch bevindt zich normaal op de huid zonder dat er problemen. Wanneer de huid nat voor lange periodes blijft, echter deze schimmel kan zichzelf vermenigvuldigen tot het punt van de productie van de symptomen. De schaamstreek, scrotum en binnenste dijen worden meestal beïnvloed door jock itch vanwege slechte luchtcirculatie in het gebied. Bovendien, het dragen van strakke fiets shorts vallen warmte en vocht tegen de huid, maken een ideale omgeving voor de groei van de schimmel. De schimmel kan van een gelokaliseerde plek in de lies regio verspreid naar omliggende gebieden zoals zweet of stof dragen de schimmel van de ene locatie naar de andere. Wrijving veroorzaakt door stof tegen huid of huid tegen huid kan leiden tot irritatie en verergeren de infectie.

Preventie van Jock Itch

Voorkomen jock itch, draag fietsbroeken gemaakt van een ademende synthetisch materiaal ter pit vocht van de huid weg. Indien mogelijk, dragen wijde shorts ter verbetering van de luchtcirculatie naar het gebied. Toepassing van talkpoeder helpt controle vocht en te voorkomen dat infectie. Vegen beneden uw fiets stoel en fitnesstoestellen voordat gebruik zal ook helpen beschermen uw huid. Vaker Baden, droog zelf goed na het douchen en gebruik van een anti-schimmel poeder als u terugkerende schimmelinfecties ondervindt.

Behandeling van Jock Itch

Omdat jock jeuk wordt veroorzaakt door een schimmelinfectie, vereist het behandeling met schimmeldodende medicijnen. Het negeren van de infectie niet zal verdwijnen, en regelmatige bodylotion toe te passen op het gebied te helpen controle branden en schilferen kan eigenlijk maken de infectie erger. Actuele medicatie, zoals Clotrimazol en miconazol, zijn effectieve behandelingen voor jock itch en zijn beschikbaar in lotion, crème en spuiten van formulieren. Sommige mensen gebruiken een combinatie van producten, crème thuis toe te passen en het gebruik van een spray voor fietsbroeken te zetten en uit te oefenen. Wassen uw fietsbroeken in warm water na elk gebruik ook essentieel om te doden van de schimmel en het risico is van verspreiding van de infectie naar andere gebieden. Vermijd het gebruik van alcohol-gebaseerde producten op jock itch, omdat dit leiden tot kunnen stekende en schuren, volgens Quickcare.org.

Overwegingen

Soms ernstige huid schuren veroorzaakt door het zweten en wrijving tijdens het dragen van fietsbroeken kan nabootsen symptomen van jock itch. Eczeem en andere huidaandoeningen hebben ook symptomen lijken op jock itch. Om deze reden vereisen de symptomen niet verbeteren na twee weken thuis de behandeling en het gebruik van antischimmel medicatie evaluatie door een dermatoloog. Ook, Raadpleeg uw arts meteen als u last heeft van een bijzondere waardevermindering heeft ondergaan immuunsysteem of een andere aandoening die behandeling moeilijk kan maken.


gerelateerde artikelen