Dagelijkse CrossFit oefeningen voor vrouwen

December 11

Dagelijkse CrossFit oefeningen voor vrouwen

Verbeter uw algehele lichaamsbouw en fysieke welzijn met een dynamische, hoge intensiteit training regime zoals CrossFit. Volgens een studie van 2013 Gepost door de Amerikaanse National Library of Medicine, verbetert de krachtige opleiding aangeboden door op basis van CrossFit workouts de algehele samenstelling van het lichaam en fitness-niveau, niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Dagelijkse CrossFit-type-oefeningen in uw work-outs opnemen, thuis of op een zelfverzekerde CrossFit fitnessruimte.

CrossFit gedefinieerd

De fitness-regime CrossFIt, wordt gedefinieerd door de ontwikkelaar, Coach Greg Glassman, een programma dat optimaliseert uw conditie door middel van onderwijs en met behulp van "uiteenlopende functionele bewegingen, uitgevoerd met relatief hoge intensiteit," merkt CrossFit.com. De variabele bewegingen gecombineerd met snel-tempo-oefening herhalingen is een belangrijk element in dit soort trainingsprogramma. De aangeboden in een CrossFit training diversiteit kan niet worden vereenvoudigd als één type van oefening en het gaat ook om variabiliteit in timing voor elke totale workout van de dag, of de WOD, dat is voltooid.

Functionele beweging

Metabole conditioning, Turnen bewegingen en Gewichtheffen Olympische-stijl optreden in de CrossFit trainingen. Meester van de fundamentele bewegingen en u voegt gewicht voor het optimaliseren van uw spieren en hart-en conditionering. Gemeenschappelijke functionele bewegingen met gewicht omvatten variaties van de squat met een barbell overhead of in een front bezit; de macht schoon in een overhead schouder press, of push press; trekken; en kettlebell schommels. Werken met een gecertificeerd coach niveau-1 CrossFit te begrijpen van de methodologie, techniek en training sequenties en alvorens gewogen bewegingen thuis voor de veiligheid.

Een grote bonus van CrossFit oefening is dat u niet noodzakelijkerwijs apparatuur om een intensieve training elke dag. Fundamentele bewegingen, gedaan met de juiste vorm, zijn een belangrijk onderdeel van het programma en gewoon moeten u uw lichaamsgewicht gebruiken voor weerstand. Stichting bewegingen opnemen lucht kraakpanden; push-ups; burpees; Sprint, of 400-meter loopt; en sit-ups.

Timing, rondes en herhalingen

Gemeenschappelijke termen die worden gebruikt om aan te duiden variabiliteit van de werkelijke workout tijd en herhalingen kan bevatten AMRAP, of zoals vele rondes/herhalingen mogelijk; Tabata, wat een interval methode van 20 seconden in één beweging tot 10 seconden rust--voor acht rondes--totaal vier minuten; of een opgegeven reeks oefeningen gedaan in een opgegeven set rondes voor de beste tijd. Getimede oefening bewegingen stimuleren u om versterker uw tempo in de training om de meest cardiovasculaire voordeel in een korte hoeveelheid tijd. Het instellen van een tijd-cap op elke volledige training verhoogt de uitdaging van de voltooiing van alle bewegingen.

CrossFit uitoefening optie 1

In vijf rondes, gaan de volgende oefeningen voor beste tijd: uitvoeren van 200 meter; Squat 10 keer zonder gewicht of lucht squat; en volledige 10 push-ups. De totale hoeveelheid werk die u zal uitvoeren is een 1000 meter van de exploitatie, 50 squats en 50 push-ups. Een goede lucht-squat doen door op te starten in staande positie met je voeten iets breder dan heupwijdte uit elkaar. Lagere je lichaam, je knieën houden van instortende naar binnen als uw bodem naar de grond duwt. Met verhoogde buikspieren, een rechtop romp handhaven en, indien nodig, hef je handen naar de hemel om te voorkomen dat je borst speleologie op uw knieën. Zodra je dijen parallel zijn of in de buurt parallel aan de vloer, duw omhoog door je hielen en terug in de staande positie.

CrossFit uitoefening optie 2

In zo veel rondes mogelijk met een pet van 20 minuten tijd, volledig 25 sit-ups, 20 wandelen lunges, vijf pull-ups en een 400 meter lopen. Voor een extra uitdaging in de longe, omvatten de gewicht in de vorm van een dumbbell of kettlebell. In CrossFit, zijn basic-sterkte-standaarden gedefinieerd voor vrouwen verzen mannen, wijst erop CrossFit.com. Als een beginner een gewogen zet uitvoeren, is het het beste te gebruiken een beheersbaar gewicht, beginnen laag te veilig bouwen kracht. Een getrainde CrossFit-coach of grafieken Gepost op CrossFit.com kunnen helpen het juiste gewicht bepalen voor u. "Voorgeschreven" gewicht is de standaard voor een goed geconditioneerde tussenliggende vrouw, overwegende dat de term "geschaald" verwijst naar gewicht dat kleiner is dan het voorgeschreven bedrag maar wat bent u in staat te gebruiken om de training.

CrossFit uitoefening optie 3

Gebruik van Tabata intervallen, squats volledige vier minuten voor, vier minuten van push-ups en vier minuten van tenen-naar-bar vanaf de vloer. De motie van tenen-naar-bar uit de grond gaat liggen plat op je rug met je benen recht en uw armen boven het hoofd, aangrijpend een gewogen barbell 35-pond om stabiliteit te handhaven en te voorkomen dat je bovenlichaam komt van de vloer verlengd. De halter is niet bedoeld om te worden opgeheven, eerder het helpt handhaven van vorm. Brengen je voeten naar de bar, handhaving van een platte rug op de vloer, maar brengen uw bodem van de grond, zodra je rechtgebogen benen bij de bar, waardoor je tenen aan te raken. Terug naar de startpositie en herhaal voor maximale herhalingen tijdens de Tabata-interval.


gerelateerde artikelen