Hoe schoon een dubbele punt vóór de operatie

November 22

Hoe schoon een dubbele punt vóór de operatie

Diverse medische procedures, zoals een colonoscopic polypectomie voor het verwijderen van poliepen, vereisen een lege dubbelpunt voor het uitvoeren van de operatie. Een patiënt krijgt waarschijnlijk een recept voor een darm voorbereiding kit bij het reinigen van de dikke darm. Als de procedure wordt uitgevoerd terwijl een patiënt momenteel in het ziekenhuis is, zal een klysma of soortgelijke dubbele punt zuivering van de procedure worden toegediend. De darm prep is thuis ongeveer 24 uur vóór de procedure voltooid.

Stap 1

Koop de voorgeschreven darm prep en Lees alle instructies enkele dagen voordat je bent om te beginnen met het proces van het reinigen van de dubbelpunt. Zorg ervoor u alles wat die u moet de aanwijzingen uit te voeren. Sommige medische faciliteiten kunnen sturen u thuis met de kit en instructies.

Stap 2

Beginnen de dubbelpunt prep dieet 24 uur vóór de procedure, tenzij uw dokter u anders heeft geadviseerd. Het dieet bestaat typisch uit alleen vloeistoffen. Aanbevolen keuzes omvatten kippenbouillon, gelatine en veel water.

Stap 3

Beginnen de darm prep kit de nacht vóór de procedure, ongeveer 12 uur voor uw geplande afspraak, tenzij uw arts heeft iets anders voorgesteld. De eerste stap in de kit wordt vaak aangeduid als een stap, of het kan gewoon staat Magnesiumcitraat op de fles.

Stap 4

De fles van Magnesiumcitraat giet een glas van ijs en drinken gedurende enkele minuten. Volg het met ten minste drie 8 oz. glazen water of duidelijk vloeistoffen. Deze glazen water moet snel worden dronk in plaats van dronk of geëindigd binnen 60 minuten van de Magnesiumcitraat.

Stap 5

Blijf dicht bij het toilet na de eerste stap van de voorbereiding van de darm. Frequente vloeibare stoelgang begint binnen een paar uur. Gebruik zacht toiletpapier of persoonlijke verzorging veegt af te vegen na elke stoelgang te verminderen van irritatie.

Stap 6

Breng over-the-counter aambei crème aan elke zere weefsels van de anus of aambeien als zij ontwikkelen. De crème kan verminderen pijn, jeuk en ontstekingen.

Stap 7

Begint de tweede stap van de darm prep ongeveer twee uur na de eerste of zoals voorgeschreven door de kit. Deze tweede oplossing heet PEG lavage oplossing. Verbruiken 8 oz. van deze oplossing om de 15 minuten totdat u hebt acht glazen in de loop van twee uur. Deze oplossing moet worden ingeslikt snel of gezogen met een rietje.

Stap 8

Drink alleen duidelijk vloeistoffen na de PEG lavage oplossing tot bed.

Stap 9

Wakker tot enkele uren vóór de procedure te geven u de tijd tot het einde van de laatste helft van de PEG lavage oplossing. Deze laatste stap moet worden gestart ten minste vier uur vóór de afspraak.

Stap 10

Drink twee volledige 8 oz. glazen van de PEG lavage oplossing in de loop van 30 minuten. Losse stoelgang kan optreden na deze laatste stap, maar kunnen zij minder frequent als gevolg van de dikke darm wordt meestal gereinigd. Niet drinken of eten iets vóór de procedure met uitzondering van de PEG lavage oplossing.

Wat die u nodig hebt

  • Darm prep kit
  • Water
  • Zacht toiletpapier
  • Persoonlijke verzorging doekjes
  • HEMORRHOID crème
  • Duidelijke vloeistoffen

gerelateerde artikelen