Common Drugs die oorzaak urine-incontinentie

December 1

Common Drugs die oorzaak urine-incontinentie

Urine-incontinentie verwijst naar de onwillekeurige voorbijgaan van urine. Er zijn verschillende types van urine-incontinentie: dring er bij incontinentie, ook bekend als "overactieve blaas," een toestand waarin een persoon onwillekeurig urine vergezeld door de sterke drang om te urineren passeert; overloop-incontinentie, in welke een blaas niet volledig doet leeg en daarom lekken overtollige urine; stress-incontinentie, als gevolg van fysieke druk op de blaas; of functionele incontinentie, een mentale of fysieke handicap die een persoon om een badkamer te bereiken verhindert wanneer de noodzaak stakingen. Verschillende soorten medicijnen kunnen veranderen van de functie van de blaas en leiden tot of verhogen de kans op urine-incontinentie ervaart.

Lifestyle-Drugs

Levensstijl drugs zoals alcohol, cafeïne, nicotine kunnen veroorzaken of verergeren van incontinentie. Cafeïne, gevonden in hoge concentraties in de koffie, thee en sommige frisdranken, irriteert de blaas, verhoogt de productie van urine en kan resulteren in een plotselinge verzoekt om te plassen. Alcohol heeft een diuretisch effect, waardoor de productie van urine; en als mensen teveel drinken, verlies van inhibitie en motorische coördinatie kan voorkomen dat ze steeds naar een badkamer in de tijd. Nicotine irriteert de blaas en kan mensen die hoesten, waarschuwt leiden tot urine lekkage vanwege fysieke druk van de buik die inbreuk op de blaas, de Mayo Clinic.

Adrenergic medicijnen

Adrenergic agonisten zoals pseudo-efedrine stimuleren de prostaat en de spieren in de nek van de blaas. Dit kan leiden tot vasthouden van urine en latere overloop-incontinentie uit een overvol blaas. Adrenergic antagonisten zoals tamsulosin of doxazosine ontspannen de spieren van de prostaat en de staart van de blaas, die leiden stress-incontinentie tot kan zoals urine uit de verwijde passage lekken, zegt de Merck Manual.

Anticholinergica medicijnen

Anticholinergica drugs, leeg zoals tricyclische antidepressiva, antipsychotica, antihistaminica en benztropine, ontspannen de spieren van de blaas muur zodat het doet niet helemaal na urination. Dat kan leiden tot urine retentie en overloop-incontinentie, zegt de Merck Manual.

Calcium-kanaal Blockers

Calcium-kanaal blokkers, zoals nifedepine, diltiazem en verapamil, verminderen het vermogen van de spier detrusor te contracteren. De spier detrusor perst de blaas tijdens plassen zodat het leegt volledig; Volgens the Merck Manual. Met verlies van detrusor Toon, kan een persoon ervaring urine retentie en overloop-incontinentie.

Diuretica

Diuretica, hogere per definitie, de waarde van urination. The Merck Manual lijsten de diuretica bumetanide, furosemide en theofylline als drugs die niet alleen de productie en de output van de urine te verhogen, maar dat kan leiden tot incontinentie aandringen.

Opioïden

Naast het wijzigen van bewustzijn, die leiden functionele incontinentie tot kan, zegt opioïden veroorzaken urine retentie, het handboek van Merck, die kan leiden tot het overlopen van incontinentie.


gerelateerde artikelen